Σάββατο, 28 Αυγούστου 2021 14:53

Ενθουσιώδης η υποδοχή του χάλκινου Παραολυμπιονίκη Πάνου Τριανταφύλλου

“Στο Τόκιο πήρες χάλκινο. Στο Ρίο αργυρό. Πανίκα με τη σπάθη σου. Πάμε Παρίσι για χρυσό!” φώναζαν οι δεκάδες φίλοι της Ξιφασίας στην υποδοχή του χάλκινου Παραολυμπιονίκη Πάνου Τριανταφύλλου που είχαν ένα πανό με το σύνθημα γραμμένο, στην άφιξη του από τους Παραολυμπιακούς αγώνες του ¨ΤΟΚΙΟ 2020”

Τον Τριανταφύλλου υποδέχθηκε ο Γ.Γ.Α Γιώργος Μαυρωτάς που ήταν μαζί με δεκάδες φίλους του χάλκινου Παραολυμπιονίκη. Μαζί του ήταν και ο ομοσπονδιακός τεχνικός Δημήτρης Καζαγλής καθώς και ο άλλος ξιφομάχος Βασίλης Ντούντης.

“Είμαι παρά πολύ χαρούμενος με το χάλκινο μετάλλιο με αυτά που περνά η χώρα μας και γενικά όλος ο κόσμος και με τις δυσκολίες στη προετοιμασία. Κάναμε αυτό που μπορούσαμε. Ελπίζω να είναι καλό ποδαρικό για όλη την αποστολή και να πάρουμε πάρα πολλά χρυσά μετάλλια. Σίγουρα πηγαίναμε για το χρυσό. Το χάλκινο ήρθε μετά από μία νίκη ενώ στο Ρίο μετά από μια . Ήμουνα τυχερός που βρισκόμουν σε πάρα πολύ καλή ημέρα και κατάφερα να κατακτήσω ένα μετάλλιο. Εγώ εύχομαι και ελπίζω να πάω στο Παρίσι και να το πάρω. ήττα¨ δήλωσε ο Πάνος Τριανταφύλλου

“Βέβαια τι να κάνω έχουμε συνηθίσει στα μετάλλια. Την επομενη φορά θα πάμε για το χρυσό. Είναι ένας ήρωας το παιδάκι μου¨δήλωσε η μητέρα του Πάνου, Λιάννα Καραγιαννίδου, που έπνιξε στην αγκαλιά της τον Πάνο.

Ο κ. Μαυρωτάς συνεχάρη τον χάλκινο Παραολυμπιονίκη αλλά και τους Ντούνη και Καζαγλή.

“Στούς Ολυμπιακούς αγώνες βλέπουμε κάποιους σπουδαίους αθλητές. Στους Παραολυμπιακούς αγώνες εγώ πιστεύω ότι βλέπουμε κάποιους υπερανθρωπους, Μας δείχνουν ότι είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο απο τον αθλητισμό. Υπογράμμισε ο κ.Μαυρωτάς

Το κοντράστ των συναισθημάτων απίστευτο. Από την μια η χαρά του Πάνου και από την άλλη η χαρμολύπη του Βασίλη, που δεν ήξερε γιατί, που δεν ήξερε πως. Ήταν χαρούμενος για την υποδοχή του φίλοι και συναθλητή του και λυπημένος γιατί αυτός δεν τα κατάφερε…Γιατί δεν τα κατάφερε ενώ στο παγκόσμιο κύπελλο της Sharjah κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με τους ίδιους αντιπάλους που είχε στο ΤΟΚΙΟ!!

Το σκηνικό για την υποδοχή ήταν ανεπανάληπτο. Τι ωραία υποδοχή για τα ελληνικά σπαθιά, τον Πάνο και τον Βασίλη και μαζί τον τεχνικό τους, τον Δημήτρη!!!

Ο Πάνος είχε άλλο ένα λόγο να χαρεί. Ήταν ο πρώτος Έλληνας αθλητής που στο ΤΟΚΙΟ κατέκτησε το πρώτο μετάλλιο της χώρας μας.

Ο κ. Καζαγλής δέχθηκε την μεγάλη τιμή που έκανε η Βραζιλιάνικη ομοσπονδία ο οποίος δέχτηκε πρόταση από την Ξιφασκία να συμμετέχει και να προσφέρει τις γνώσεις του και την εμπειρία του στο διεθνές σεμινάριο προπονητών ξιφασκίας που διοργανώνει για να αναπτυχθεί το άθλημα της Ξιφασκίας με αμαξίδιο στην Λατινική Αμερική!!

ο κ. Καζαγλής υπογράμμισε ότι τα συναισθήματα του είναι ανάμικτα. Η χαρά για τον χάλκινο του Πάνου και η λύπη για τον Ντούνη..

“Αυτό που δεν ξέρει κανένας ήταν ότι έπαιζε με άνοιγμα στην πλάτη και έπαιζε με τους μεγαλύτερους αθλητές” είπε ο κ.Καζαγλής

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares