Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2021 12:47

Οι Αμαζόνες στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Cheerleading

Στο Κλειστό Γυμναστήριο Βάρης, πραγματοποίησαν οι Αμαζόνες Βάρης τη βιντεοσκόπηση για την συμμετοχή τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Cheerleading 2021.

Οι ομάδες Cheer Freestyle Pom και Cheer Hip Hop της ηλικιακής κατηγορίας Senior, έκαναν την αρχή και την επόμενη βδομάδα σειρά θα πάρουν οι μικρότερες αθλήτριες του συλλόγου (Junior).

Η προπονήτρια των ομάδων Senior Cheer Freestyle Pom και Senior Cheer Hip Hop, Βάσια Τσουλαρίδη με την ολοκλήρωση της διαδικασίας ανέφερε:

 «Είμαστε πολύ χαρούμενοι και αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμάς να εκπροσωπούμε τη χώρα μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Cheerleading. Παρόλο που οι αγωνιστικές συνθήκες ήταν διαφορετικές απ ότι έχουμε συνηθίσει, ο ενθουσιασμός ήταν τεράστιος στο να συμμετέχεις στο μεγαλύτερο γεγονός του αθλήματος και κινητήρια δύναμη αποτελεί ο συναγωνισμός με τις κορυφαίες ομάδες όλου του κόσμου. Η συμμετοχή μας αποτελεί ήδη μεγάλη νίκη. Καλή τύχη σε όλες τις αθλήτριες μας, καλή τύχη στην Ελλάδα».

Η φετινή διοργάνωση, λόγω των συνθηκών του covid 19,  διεξάγεται διαδικτυακά μέσω ειδικά διαμορφωμένης εφαρμογής ασφαλείας, η οποία συνδέεται με την  Παγκόσμια Ομοσπονδία και μέσω της οποίας θα μπορούν οι κριτές να κρίνουν τις αγωνιστικές προσπάθειες της κάθε χώρας.

Στόχος της ομάδας Senior των Αμαζόνων «οι οποίες εκπροσωπούν την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Cheerleading 2021»  είναι αρχικά το πλασάρισμα στην πρώτη οχτάδα και εν συνεχεία η καλύτερη δυνατή θέση.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

BANNER PAS NAXOU 2021

AKADIMIES PANNAXIAKOS

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2021 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares