Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2021 21:51

Ματσάρα και… εγκεφαλικά | Brentford 3-3 Liverpool: Match Review

Η Liverpool προηγήθηκε δύο φορές κόντρα στην Brentford, αλλά δεν κατάφερε να φύγει με τη νίκη από το Brentford Community Stadium (3-3) σε ένα από τα πιο συναρπαστικά ματς της φετινής Premier League.

Επόμενο ματς για τους Reds, την Τρίτη (28/9, 22:00) με την Porto στο Dragao για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Μια καθηλωτική ματσάρα διεξήθχη στο Brentford Community Stadium το απόγευμα του Σαββάτου (25/9) για την 6η αγωνιστική της Premier League, με την εξαιρετική Brentford να βάζει πολύ δύσκολα στη Liverpool και να την υποχρεώνει στο απίστευτο 3-3!

Απίστευτο όχι από την άποψη του αποτελέσματος (ίσα-ίσα που κρίνεται και δίκαιο), αλλά από την εντυπωσιακή εξέλιξη στο ματς που δεν σε άφηνε να πάρεις ανάσα.

Η Brentford πήρε το προβάδισμα με τον Pinnock (1-0), ο Jota απάντησε άμεσα (1-1) και ο Salah έβαλε μπροστά τη Liverpool (1-2) στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Janelt ισοφάρισε (2-2), ο Jones έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους Reds, αλλά η Brentford ισοφάρισε ξανά με τον Wissa προς το τέλος του παιχνιδιού.

Σε μια αγωνιστική που Chelsea και Manchester United ηττήθηκαν, η ομάδα του Klopp απώλεσε μεγάλη ευκαιρία να αποσπαστεί από τις υπόλοιπες ομάδες, ωστόσο παραμένει στην κορυφή με 14 βαθμούς, στο +1 από United, Chelsea, Manchester City και Everton.

Δέχτηκε ψυχρολουσία από την Brentford, αλλά απάντησε με Jota

Η Liverpool ξεκίνησε δυναμικά και στο 7ο λεπτο έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο ματς. Ο Jota βρήκε τον Salah, αυτός έκανε το πλασέ αλλά ο Ajer έδιωξε την μπάλα πριν αυτή περάσει τη γραμμή. Αντίστοιχη μεγάλη φάση είχε και η Brentford στο 11ο λεπτό με τον Mbuemo να κάνει το πλασέ μέσα από την περιοχή και τον Matip να προλαβαίνει την τελευταία στιγμή και να διώχνει σωτήρια.

Μετά από αυτές τις δύο φάσεις, το ματς πήρε… φωτιά και οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα. Ο Canos έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, η άμυνα της Liverpool αδράνησε και εντέλει το πλήρωσε, καθώς ο Pinnock σκόραρε από κοντά για το 1-0 στο 27ο λεπτό.

Η απάντηση της Liverpool ήταν άμεση. Ο Henderson έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Jota με ωραία κεφαλιά μέσα από την περιοχή νίκησε τον Raya, κάνοντας το 1-1 στο 31ο λεπτό, ενώ οι Reds έχασαν μεγάλη διπλή ευκαιρία να κάνουν την ανατροπή πριν την ανάπαυλα στο 39ο λεπτό, όταν ο Jones σημάδεψε το δοκάρι και στη συνέχεια ο Raya απέκρουσε το σουτ του Jota.

Η Liverpool έκανε… ανατροπή στην ανατροπή, αλλά η Brentford ήταν πολύ σκληρή για να πεθάνει

Ήταν βέβαιο πως το 2ο ημίχρονο θα ήταν άκρως ενδιαφέρον. Αλλά κανείς δεν περίμενε την απρόσμενη εξέλιξη που θα είχε.

Οι Reds είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους και στο 54ο λεπτό έκαναν την ανατροπή. Μετά από σέντρα του Fabinho, ο Salah βρέθηκε απέναντι από τον Raya και με πλασέ έκανε το 1-2, το οποίο αρχικά ακυρώθηκε ως οφσάιντ, αλλά μέσω του VAR επικυρώθηκε.

Αυτό ήταν το 100ό γκολ του Salah με τη φανέλα της Liverpool στην Premier League. Ο Αιγύπτιος έφτασε τα 100 γκολ στο πρωτάθλημα πιο γρήγορα από κάθε άλλον παίκτης στην ιστορία του συλλόγου (151 συμμετοχές) και κατάφερε να μπει στην κορυφαία δεκάδα με τους All-Time scorers στην ιστορία της Liverpool (131 γκολ).

Η Brentford αντέδρασε και έφερε το ματς στα ίσα στο 63ο λεπτό. Ο Kanos σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι από το ύψος της μικρής περιοχής, αλλά ο Janelt στη συνέχεια με δύο προσπάθειες κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 2-2.

Το ματς είχε αποκτήσει άγρια ομορφιά και η Liverpool πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο 67ο λεπτό χάρη σε τρομερό σουτ του Jones έξω από την περιοχή, με την μπάλα να βρίσκει σε παίκτη των γηπεδούχων και να ξεγελάει τον Raya, κάνοντας το 2-3.

Κι όμως, η Brentford είχε και πάλι απάντηση. Ο Salah απέτυχε να βρει στόχο σε τετ-α-τετ στο 77ο λεπτό και πέντε λεπτά αργότερα, οι «Bees» έφτασαν ξανά στην ισοφάριση, με τον Wissa να εκμεταλλεύται νέα αδράνειας στην άμυνα των Reds και να πετυχαίνει το 3-3.

Η Brentford «άγγιξε» τη μυθική νίκη στο τέλος, με τον Toni να σκοράρει αλλά το γκολ να ακυρώνεται ως οφσάιντ, ενώ ο Raya έσωσε την ομάδα του στις καθυστερήσεις.

Οι συνθέσεις

Brentford: Raya; Ajer, Jansson, Pinnock (M Jorgensen 43′); Canos, Onyeka (Baptiste 68′), Norgaard (78′ Wissa), Janelt, Henry; Mbuemo, Toney

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson; Fabinho, Henderson, Jones (Firmino 68′); Salah, Mane, Jota

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares