Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2021 01:42

ΑΕΚ - Τρεβίζο, σαν άλλοτε (pics)

Στις παλιές εποχές η ομάδα του Τρεβίζο άφησε το στίγμα της ως Μπενετόν, ένεκα του μεγάλου της χορηγού. Η ιστορία όλη άλλαξε, τα δεδομένα επίσης και πλέον σε ένα deja vu, ΑΕΚ και Τρεβίζο αναμετρώνται ξανά.

Επιμέλεια ρεπορτάζ: Θοδωρής Λινάρδος

ΑΕΚ και Τρεβίζο κουβαλούν μπόλικες στιγμές από μεταξύ τους αναμετρήσεις και μάλιστα μεγάλων ματς. Ως συνδετικός κρίκος, ποιος άλλος, ο Νίκος Ζήσης, ενώνει τους δυο αντιπάλους, έχοντας θητεύσει σε αμφότερες τις πλευρές. Aντίστοιχα και ο Μενσά Μπονσού.

Μπορεί εξάλλου, να μην υπάρχει πλέον, η ονομασία σήμα κατατεθέν των Ιταλών, ούτε ίσως η φήμη ή η αξία του... κάποτε, ωστόσο οι θύμησες ξανάρχονται ισχυρά στο προσκήνιο και σε πρώτο πλάνο. Με αφορμή λοιπόν, την νέα μονομαχία, μέσα από παλαιότερες φωτογραφίες, ανασύρουμε -ενδεικτικά μόνο μερικές- εικόνες (ορισμένες και πάνω από 20ετία), με ηρωικές μορφές του αθλήματος, σε κάθε πλευρά.

Παίκτες σύμβολα, θρυλικοί πρωταγωνιστές στο παρκέ, κορυφαίοι προπονητές, παρέλασαν από ΑΕΚ και Τρεβίζο, στο παρελθόν. Προσωπικότητες σημαίνουσες για το άθλημα...

Στην κεντρική φωτό: Αντερσον, Πρέλεβιτς, Αλεξάντερ, Ρέμπρατσα, Πίτις...

  1. Χατζής με Σεκούντα
  2. Κουτλουάι με Μπράουν
  3. Ετορε Μεσίνα
  4. Κολντεμπέλα-Μπονόρα
  5. Ντικούδης με Νικόλα
  6. Ομπράντοβιτς με Ιωαννίδη
  7. Αντριου Μπετς
  8. Μπόστιαν Νάχμπαρ
  9. Πελεκάνος-Σοράνια
  10. Κικίλιας-Πίτις
  11. Κακιούζης-Ναουμόσκι
  12. Ζήσης-Κακιούσης
  13. Σισκάουσκας-Μπουρούσης

1. chatzis sekunda2. kutluay brown3. messina4. coldebela bonora5 ntikoudis nikola6. xanthos zots7. bets8. naxbar9. pelekanos sorania10. kikilias pitis11. kakiouzis naumoski markonato12. zisis kakiousis13. siskauskas bourousiskentriki

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares