Δευτέρα, 08 Νοεμβρίου 2021 12:13

Γερή… σφυριά | West Ham 3-2 Liverpool: Match Review

Η Liverpool ηττήθηκε με 3-2 από τη West Ham στο London Stadium και έχασε έδαφος στη μάχη του τίτλου, καθώς έπεσε στην 4η θέση της Premier League – Πρώτη ήττα μετά από 25 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

Επόμενο ματς για τους Reds, το Σάββατο 20/11 (19:30) με την Arsenal στο Anfield για την 12η αγωνιστική της Premier League.

Αήττητο τέλος για τη Liverpool.

Βέβαια, αυτό είναι το λιγότερο, καθώς οι Reds ηττήθηκαν με 3-2 στο Λονδίνο από τη West Ham για την 11η αγωνιστική της Premier League και έχασαν σημαντικό έδαφος στη βαθμολογία, καθώς η ομάδα του Klopp έπεσε στην 4η θέση (22 β.).

Η West Ham προηγήθηκε χάρη σε αυτογκόλ του Alisson, με τη Liverpool να ισοφαρίζει με εκπληκτικό φάουλ του Alexander-Arnold. Ωστόσο, η ομάδα του Moyes είχε την απάντηση και με γκολ των Fornals και Zοuma πήραν προβάδισμα δύο γκολ, με τον Origi να διαμορφώνει το τελικό 3-2.

Αυτή ήταν τόσο η πρώτη ήττα της Liverpool στη σεζόν όσο και η πρώτη σε όλες τις διοργανώσεις μετά από 25 παιχνίδια.

Το χειρότερο δυνατό ξεκίνημα για τη Liverpool

Το ματς δεν ξεκίνησε καθόλου καλά για τη Liverpool και ιδίως για τον Alisson. Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας δεν εκτίμησε σωστά το κόρνερ του Fornals στο 4ο λεπτό, έκανε λάθος έξοδο και ουσιαστικά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 της West Ham. Παρά τις διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων για επιθετικό φάουλ του Ogbonna, ο διαιτητής συμβουλεύτηκε το VAR και έδειξε σέντρα.

Τα πράγματα δυσκόλεψαν από νωρίς για τους Reds. Η ομάδα του Moyes δεν άφηνε τη Liverpool να γίνει απειλητική, έκλεινε σωστά τους χώρους, με την πρώτη τελική των Reds να καταγράφεται στο 32ο λεπτό, όταν η κεφαλιά του Jota πέρασε άουτ.

Η Liverpool συνέχισε να πιέζει και κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα πριν την ανάπαυλα. Ο Alexander-Arnold με μια φανταστική εκτέλεση φάουλ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Fabianski και έκανε το 1-1 στο 41ο λεπτό.

Λάθη και αδράνεια σφράγισαν την πρώτη ήττα στη σεζόν

Το σκηνικό στο δεύτερο μέρος άλλαξε. Η West Ham ήταν εκείνη που πατούσε καλύτερα στο γήπεδο και δεν άργησε να πάρει εκ νέου το προβάδισμα. Στο 67ο λεπτό, οι γηπεδούχοι βγήκαν στην αντεπίθεση και ο Fornals με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 2-1.

Η Liverpool δεν πρόλαβε να παρουσιάσει κάποια αντίδραση και η West Ham βρήκε και τρίτο γκολ λίγο αργότερα, με τον Alisson να κάνει νέο λάθος. Μετά από κόρνερ από τα δεξιά, ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας έκανε ξανά λάθος υπολογισμό και με κεφαλιά ο Zouma σημείωσε το 3-1 στο 74ο λεπτό, βάζοντας ακόμη πιο δύσκολα στους Reds.

Η ομάδα του Klopp βρήκε άμεση απάντηση, μειώνοντας σε 3-2 στο 83ο λεπτό με τον Origi που είχε περάσει στο ματς, ενώ ο Mane έχασε μοναδική ευκαιρία για την ισοφάριση στις καθυστερήσεις, με την κεφαλιά του Σενεγαλέζου μέσα από την περιοχή να φεύγει ελάχιστα δίπλα από την εστία του Fabianski.

Οι συνθέσεις

West Ham: Fabianski; Johnson, Ogbonna (Dawson 22′), Zouma, Cresswell; Rice, Soucek, Bowen (Coufal 84′), Fornals, Benrahma (Masuaku 86′); Antonio

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson; Fabinho (Minamino 80′), Henderson, Oxlade-Chamberlain (Thiago 69′); Salah, Mane, Jota (Origi 75′)

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares