Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 18:30

Φουλ για το απόλυτο στον όμιλο | Liverpool 2-0 Porto: Match Review

Η Liverpool δεν σταματιέται στο φετινό Champions League, καθώς επικράτησε με 2-0 της Porto στο Anfield και έκανε το 5×5 στον 2ο όμιλο. Βασικός για δεύτερο σερί ματς ο Κώστας Τσιμίκας.

Επόμενο ματς για τους Reds, το Σάββατο 27/11 (17:00) με τη Southampton στο Anfield για την 13η αγωνιστική της Premier League.

Η Liverpool συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της στους ομίλους του Champions League.

Οι Reds, που έχουν ήδη προκριθεί ως πρώτοι στην επόμενη φάση, παρατάχθηκαν με αρκετές αλλαγές αλλά κατάφεραν να πάρουν μια δίκαιη και άνετη νίκη με 2-0 επί της Porto, πετυχαίνοντας την 5η νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια στον 2ο όμιλο.

Thiago και Salah ήταν οι σκόρερ για την ομάδα του Klopp, ενώ ο Κώστας Τσιμίκας πήρε φανέλα βασικού για δεύτερο συνεχόμενο ματς και αντικαταστάθηκε στο 63′ από τον Robertson. Ακόμη μία εξαιρετική εμφάνιση από τον Έλληνα αριστερό μπακ, με τη Liverpool να μην χάνει, αλλά ούτε και να δέχεται γκολ όταν ξεκινάει στο βασικό σχήμα ο Κώστας!

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Milan έφυγε με το διπλό από το Wanda Metropolitano, νικώντας 1-0 την Atletico και έβαλε… φωτιά στον όμιλο.

Η Βαθμολογία του Group B:

  1. Liverpool 15
  2. Porto 5
  3. Milan 4 (5-7)
  4. Atletico Madrid 4 (4-7)

Η τελευταία (6η) αγωνιστική:

Τρίτη 7/12
Milan – Liverpool
Porto – Atletico Madrid

Δεν βρήκε ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο η Liverpool

Η Porto ξεκίνησε πιο δυνατά στο ματς και έχασε ευκαιρία για να πάρει το προβάδισμα στο 11ο λεπτό, αλλά ο Τσιμίκας έσωσε τη Liverpool πριν ο Otavio κάνει το σουτ μέσα από την περιοχή.

Οι Reds απάντησαν στις ευκαιρίες με τον Salah στο 24ο λεπτό, ενώ ο Mane σκόραρε στο 37ο λεπτό, αλλά το γκολ ακυρώθηκε μετά τη χρήση του VAR ως οφσάιντ.

Η Liverpool δεν κατάφερε να βρει ρυθμό στο πρώτο μέρος και παρότι κινδύνεψε, δεν δέχτηκε γκολ από τους Πορτογάλους.

Γκολάρα ο Thiago, κλείδωσε τη νίκη ο Salah

Οι παίκτες του Klopp μπήκαν στο δεύτερο μέρος αποφασισμένοι για να πετύχουν το πρώτο γκολ, το οποίο δεν άργησε να έρθει. Και ήρθε με έναν ιδιαίτερα εντυπωσιακό τρόπο, καθώς ο Thiago με φοβερό σουτ από τα 30 μέτρα έκανε το 1-0 στο 52ο λεπτό.

Το γκολ του Ισπανού «άνοιξε» το ματς, αλλά οι «Δράκοι» δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν κάποια αξιόλογη φάση.

Έτσι, στο 70ό λεπτό η Liverpool κλείδωσε τη νίκη με τον Salah να πλασάρει ιδανικά μέσα από την περιοχή και να διαμορφώνει το τελικό 2-0. 6ο γκολ στο φετινό Champions League για τον Αιγύπτιο και 17 γκολ σε 17 ματς φέτος σε όλες τις διοργανώσεις!

Οι συνθέσεις

Liverpool: Alisson; Williams, Konate, Matip, Tsimikas (Robertson 63′); Morton, Thiago (Henderson 63′), Oxlade-Chamberlain (Milner 82′); Salah (Fabinho 71′), Mane (Origi 71′), Minamino

Porto: Costa; Mario, Pepe (Cardoso 25′), Mbemba, Zaidu; Otavio, Uribe (Grujic 77′), Oliveira (Vitinha 63′), Diaz; Taremi (Conceicao 63′), Evanilson (Martinez 77′)

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares