Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021 01:11

Με γκολάρα του Τσιφούτη 0-1 ο ΠΑΟΚ τον Ατρόμητο

Με πρωταγωνιστή και μοναδικό σκόρερ της αναμέτρησης τον πρώην ποδοσφαιριστή του ΑΟ Μυκόνου, Γιάννη Τσιφούτη, ο ΠΑΟΚ πέρασε και από την έδρα του Ατρόμητου και παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας της Κ-15 της super league.

Το πανέμορφο γκολ που έκρινε την αναμέτρηση και έδωσε τους τρεις βαθμούς στον ΠΑΟΚ, πέτυχε στο 44’  με ανάποδο «ψαλίδι» ο Γιάννης Τσιφούτης, έπειτα από την σέντρα του Βυρσωκινού.

Ο Δικέφαλος είχε την υπεροχή σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και έφτασε μάλιστα κοντά στο γκολ με δυο καλά σουτ των Ελευθεριάδη και Ταχμετζίδη. Ουσιαστικά δεν απειλήθηκε και κράτησε μέχρι το τέλος το προβάδισμα και τελικά τη νίκη.

Ο Δικέφαλος του Βορρά παραμένει στην κορυφή του πρωταθλήματος, με 18 βαθμούς και με ένα ματς λιγότερο από τον Ολυμπιακό (18 βαθμούς, επίσης), ματς που θα δώσει την προσεχή Τετάρτη 1η Δεκεμβρίου κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, στη Σουρωτή.

ΠΑΟΚ: Μπελερής, Τσιότας (66’ Σελλάς), Κοσίδης, Πάνος, Βυρσωκινός, Ελευθεριάδης, Παπανικόπουλος (40’ Τσίτσιλας), Μύθου (60’ Καρακώστας), Τσιφούτης (71΄Βασίλι), Ντούνγκα, Θεοφίλου (71’ Ταχμετζίδης).

Αποτελέσματα και βαθμολογία 

Screenshot 326

 

Screenshot 325

 

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares