Πέμπτη, 02 Δεκεμβρίου 2021 12:10

Χιονοσανίδα: Συνεχίζει στο Βινίλιο της Ιταλίας η τριάδα των Δούμο, Λιχούνα και Αρβανιτίδου

Στο ΒαλΣενάλες  της Ιταλίας βρισκόταν από την περασμένη Πέμπτη (25/11) η Εθνική ομάδα που θα μας εκπροσωπήσει στα ΠαγκόσμιαΚύπελλα της αλπικών αγωνισμάτων της χιονοσανίδας (snowboard) την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Στην Ιταλία βρίσκονται ο Γιάννης Δούμος, η Ιωάννα Λιχούνα και η Έλενα Αρβανιτίδου που κάνουν την τελευταία προετοιμασία τους στον παγετώνα για δέκα ημέρες με στόχο να βρεθούν στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση στους αγώνες που ακολουθούν μέσα στο Δεκέμβριο. Αρχηγός αποστολής είναι ο προπονητής Φώτης Δασκαλόπουλος.

Η Εθνική μας ομάδα, στην οποία προστέθηκε και ο Δρόσος Καραφυλιάς, συνεχίζει πλέον την προετοιμασία της στο Λιβίνιο, κάνοντας κοινή προετοιμασία με Ιταλούς αθλητές. Παράλληλα ο Γιώργος Αλμπανίδης συνεχίζει την προετοιμασία του στο Καπρούν

Το «δίδυμο» των Γιάννη Δούμου και Ιωάννας Λιχούνα θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στο Παγκόσμιο Κύπελλο χιονοσανίδας Ανδρών Γυναικών Εφήβων Νεανίδων, αγωνιζόμενοι στα αλπικά αγωισματα, ενώ η Έλενα Αρβανιτίδου θα πάρει μέρος σε διεθνείς αγώνες Juniors, στο Free Style. Δύο πολύ σημαντικές διοργανώσεις που θα διεξαχθούν από 15 έως 19 Δεκεμβρίου στο Carezza και στο Cortina D Ampezzo της Ιταλίας.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares