Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2022 17:12

Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και Ερρίκος Ντυνάν μαζί και στον δρόμο για το Παρίσι 2024

Μαζί και στον δρόμο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024» συνεχίζουν η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center.

Η ανανέωση της συνεργασίας της ΕΟΕ με το Ερρίκος Ντυνάν ως Υποστηρικτή της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας Παρίσι 2024, επισφραγίστηκε σήμερα από τον Πρόεδρο της ΕΟΕ κ. Σπύρο Καπράλο και τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center, κ. Θέμο Χαραμή, οι οποίοι συνυπέγραψαν τη σύμβαση για τον νέο κύκλο της κοινής πορείας. 

Η συνεργασία, που εξασφαλίζει τη δωρεάν κάλυψη των υγειονομικών αναγκών των αθλητών – σε επίπεδο προαθλητικού ελέγχου, διαγνωστικών εξετάσεων, αλλά και επεμβάσεων ή νοσηλείας, σε όποια περίπτωση τυχόν απαιτηθεί – ενισχύει ουσιαστικά το σύνολο των αθλητών και αθλητριών που θα προετοιμαστούν για συμμετοχή στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση του πλανήτη, καθώς συνοδεύει την προσπάθειά τους με την παροχή ιατρικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου σε ένα από τα πλέον σύγχρονα νοσηλευτικά κέντρα της χώρας, πιστοποιημένο από τον κορυφαίο διεθνή οργανισμό Joint Commission International (JCI).

Πρόκειται για κοινωνική χορηγία που εντάσσεται στο ευρύτερο πρόγραμμα «Υιοθετήστε έναν αθλητή στο δρόμο για το Παρίσι 2024», το οποίο έχει σχεδιάσει η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, στοχεύοντας να στηρίξει σε πολλαπλά επίπεδα το πλάνο της Ολυμπιακής προετοιμασίας και την ομάδα των αθλητών και αθλητριών που διεκδικούν τη συμμετοχή τους στην Ολυμπιακή Αποστολή.

«Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο αποτέλεσαν μια αφετηρία και, παρά τη δοκιμασία της πανδημίας, το αποτέλεσμα μας έκανε όλους υπερήφανους. Εξίσου υπερήφανοι και βέβαιοι για νέα επιτυχή αποτελέσματα είμαστε με την ανανέωση της συνεργασίας, καθ΄ οδόν προς το Παρίσι το 2024», τόνισε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center, κ. Θέμος Χαραμής, ενώ πρόσθεσε: «Πρόκειται για συνεργασία απολύτως ευθυγραμμισμένη με τους στρατηγικούς στόχους του Ερρίκος Ντυνάν, όπως και της Τράπεζας Πειραιώς, στο πλαίσιο της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης. Στο ίδιο πλαίσιο, άλλωστε, έχουμε από καιρό συνεργασία και στηρίζουμε την προσπάθεια των εθνικών ομάδων αρκετών αθλητικών Ομοσπονδιών. Με την απόφαση, ωστόσο, να βρισκόμαστε δίπλα στους αθλητές ως Υποστηρικτές της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας, το μήνυμά μας είναι πολύ μεγαλύτερο, καθώς αποτελεί μια έμπρακτη στήριξη του ελληνικού αθλητισμού στο σύνολό του και των αθλητών και αθλητριών που τον υπηρετούν και θέλουν να σηκώσουν τη χώρα μας ψηλότερα. Αυτός είναι ένας κοινός στόχος με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και η πυξίδα μας».

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Σπύρος Καπράλος, ανέφερε: «Το Ερρίκος Ντυνάν συνεχίζει να προσφέρει διαγνωστικές εξετάσεις, νοσηλεία και επεμβάσεις σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας, εξασφαλίζοντας όλους τους αθλητές μας. Πρόκειται για βοήθεια που αντιλαμβανόμαστε όλοι πόσο σημαντική είναι, ειδικά όταν αναφερόμαστε σε άτομα που γυμνάζονται και προπονούνται εντατικά πολλές ώρες την ημέρα και η περίπτωση τραυματισμού είναι το πιο μεγάλο εμπόδιο που μπορεί να έχουν στον δρόμο για το Παρίσι. Όλα αυτά τα παιδιά γνωρίζουν ήδη ότι έχουν εξασφαλίσει την ιατρική φροντίδα και πρόληψη που όλοι ξέρουμε ότι είναι μείζον θέμα κατά την προετοιμασία τους. Γνωρίζουν παράλληλα ότι, σε περίπτωση ασθένειας ή τραυματισμού, θα έχουν την καλύτερη δυνατή θεραπεία, από ένα άρτια καταρτισμένο και εκπαιδευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό».

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares