Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου 2022 01:47

Ο Βλάχοβιτς έλαμψε, η Γιουβέντους... κόλλησε

Το παρθενικό γκολ του Βλάχοβιτς στο ντεμπούτο του στο Champions League με τη Γιουβέντους δεν ήταν αρκετό για την «Κυρία» που έμεινε στο 1-1 με τη Βιγιαρεάλ και τα πάντα θα κριθούν στη ρεβάνς.

Καλός, αλλά όχι αρκετός ο Ντούσαν Βλάχοβιτς για τη Γιουβέντους. Μόλις 32 δευτερόλεπτα χρειάστηκε ο Σέρβος φορ για να ανοίξει λογαριασμό με τη φανέλα της «Κυρίας» στο Champions League, η Βιγιαρεάλ όμως απάντησε με τον Παρέχο στο δεύτερο ημίχρονο και το 1-1 τα αφήνει όλα ανοιχτά ενόψει της ρεβάνς του Τορίνο.

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το παιχνίδι για τη Γιούβε στο «Θεράμικα». Σχεδόν με τη σέντρα, ο Ντανίλο βρήκε τον Βλάχοβιτς με ωραία μπαλιά, ο 22χρονος άσος χόρεψε τους Αλμπιόλ και Τόρες και με ωραίο γυριστό στην απέναντι γωνία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1 συνδυάζοντας με γκολ το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο με τη Γιουβέντους. Αυτό το γκολ ωστόσο ήταν το δεύτερο ταχύτερο που έχει πετύχει παίκτης στο ντεμπούτο του σε ματς Champions League, αφού η πρωτιά ανήκει στον Γεβγκέν Κονοπλιάνκα που είχε σκοράρει στα 19 δευτερόλεπτα με τη φανέλα της Σεβίλλης.

Παρά το ιδανικό μπάσιμο στο ματς, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για την ομάδα του Αλέγκρι, αφού η Βιγιαρεάλ κατάφερε να ξεπεράσει το σοκ. Μάλιστα στο 12′ το «κίτρινο υποβρύχιο» έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση, αλλά ο Λο Σέλσο έστειλε την μπάλα στο δοκάρι από εξαιρετική θέση ενώ τέσσερα λεπτά μετά ο Ντανζουμά δεν κατάφερε να νικήσει τον Σέζνι με τακουνάκι.

Ο Μοράτα είχε δύο καλές στιγμές για τη Γιουβέντους μέχρι το 66ο λεπτό όταν η Βιγιαρεάλ βρήκε το γκολ της ισοφάρισης. Ο Καπού βρήκε τον Παρέχο μέσα στην περιοχή και αυτός με πλασέ έκανε εύκολα το 1-1. Στο 74′ ο Ραμπιό γλίτωσε την αποβολή για μαρκάρισμα με τις τάπες πάνω στον Τσουκουέζε και στο 85′ ο Βλάχοβιτς με ένα σουτ που εξουδετέρωσε ο Ρούγι είχε την τελευταία αξιόλογη φάση στο παιχνίδι.

Βιγιαρεάλ: Ρούγι, Αλμπιόλ, Φόιθ, Πάου Τόρες, Πεδράθα (78’Εστουπινιάν), Καπού, Παρέχο, Τσουκουέζε (90’Πίνο), Αλμπέρτο Μορένο (78’Τριγκέρος), Λο Σέλσο, Ντανζουμά (90’Ντιά).

Γιουβέντους: Σέζνι, Ντε Λιχτ, Σάντρο (46’Μπονούτσι), Ντανίλο, Ντε Σίλιο (87’Πελεγκρίνι), Ραμπιό, Λοκατέλι (71’Αρτούρ), ΜακΚένι (81’Ζακάρια), Κουαδράδο, Μοράτα, Βλάχοβιτς

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares