Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2022 13:50

«Βόμβα»: Ο πατέρας του Μέσι επικοινώνησε με την Μπαρτσελόνα για την επιστροφή του

Ο Λιονέλ Μέσι φέρεται να σκέφτεται την επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα και το Καμπ Νου, ειδικά μετά την αποτυχία της Παρί Σεν Ζερμέν στο Champions League.

Ο Λιονέλ Μέσι εξετάζει το ενδεχόμενο επιστροφής του στο Καμπ Νου, καθώς σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Ζεράρ Ρομέρο, ο πατέρας και εκπρόσωπός του, Χόρχε Μέσι, βρίσκεται σε επικοινωνία με την Μπαρτσελόνα.

Η σεζόν του Αργεντινού σούπερ σταρ δεν εξελίχθηκε όπως θα περίμενε, ειδικά μετά την αποτυχία πρόκρισης επί της Ρεάλ Μαδρίτης στους «8» του Champions League και ο δημοσιογράφος πυροδότησε «βόμβα» σχετικά με τον Μέσι.

Οι έντονες δοκιμασίες φαίνεται πως έχουν δυσαρεστήσει τον Αργεντινό σούπερ σταρ που δεν αποκλείεται να σκεφτεί την αποχώρηση του από τη γαλλική ομάδα στο τέλος της σεζόν.

Η ομάδα που θα ήθελε να αγωνιστεί ο Μέσι είναι προφανώς η Μπαρτσελόνα και σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο πατέρας και μάνατζερ του, Χόρχε Μέσι, επικοινώνησε πριν από λίγες ημέρες με το διοικητικό συμβούλιο της καταλανικής ομάδας για να συζητήσουν την επιστροφή του στο Καμπ Νου.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares