Τρίτη, 05 Απριλίου 2022 13:00

Μπενφίκα – Λίβερπουλ: Ελληνικός «εμφύλιος» στο «Ντα Λουζ»

Η Μπενφίκα υποδέχεται τη Λίβερπουλ στο πρώτο ματς για τους «8» του Champions League, ο Κώστας Τσιμίκας διεκδικεί θέση βασικού σε ένα ματς με έντονο ελληνικό χρώμα.

Η Μπενφίκα κοντράρεται με τη Λίβερπουλ στην Πορτογαλία στο πρώτο ματς των δυο ομάδων για τα προημιτελικά του Champions League, σε ένα ζευγάρι με ξεκάθαρο φαβορί, αλλά και έντονο ελληνικό χρώμα.

Οι αετοί της Λισαβόνας υποδέχονται την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, με τις δυο ομάδες να έχουν διαφορετικές πορείες, αφού οι Reds πάνε για να κατακτήσουν τα πάντα τη φετινή σεζόν, εν αντιθέσει με την Μπενφίκα δεν πηγαίνει καλά στην Πορτογαλία, όμως έκανε το «μπαμ» και απέκτησε στους «16» τον Άγιαξ και μάλιστα μέσα στην Ολλανδία.

Η Λίβερπουλ έχει τον πρώτο λόγο στο ζευγάρι αυτό, που ξεχωρίζει όμως η «μονομαχία» των δυο Ελλήνων. Ο λόγος για τον Κώστα Τσιμίκα και τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, δυο παίκτες που εδώ και δυο χρόνια αποτελούν ότι καλύτερο έχει να δείξει το ελληνικό ποδόσφαιρο στο εξωτερικό.

Ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού είναι σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ, υποψήφιος για το αρχικό σχήμα, προκειμένου να πάρει «ανάσες» και ο Άντι Ρόμπερτσον, εξαιτίας του ντέρμπι τίτλου που ακολουθεί την ερχόμενη Κυριακή στην Premier League, ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ.

Ο Γιούργκεν Κλοπ λοιπόν δεν αποκλείεται να του δώσει φανέλα βασικού στο αποψινό ματς, με τον «Τσίμι» να έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του σε προημιτελικό Champions League.

Από εκεί και πέρα, ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος είναι εδώ και αρκετά χρόνια ο Νο. 1 γκολκίπερ της Μπενφίκα, ενώ είναι και ένας εκ των κορυφαίων και πιο σταθερών παικτών της πορτογαλικής ομάδας. Ο Έλληνας τερματοφύλακας είναι αναντικατάστατος στην Μπενφίκα και θα είναι βασικός, ενώ πολλά «μάτια» θα είναι στραμμένα πάνω του στο αποψινό ματς, καθώς ήδη φέρεται να απασχολεί τόσο την Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά και ομάδες από την Αγγλία και τη Γερμανία.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares