Κυριακή, 10 Απριλίου 2022 11:11

Γκουαρντιόλα – Κλοπ: Κρατάει χρόνια αυτή η… κολώνια (pics, vids)

Η τιτανομαχία Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ που κρίνει τη φετινή Premier League και ο Γιούργκεν Κλοπ που είναι ο... κρυπτονίτης του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Μια πραγματική… τιτανομαχία διέξαγεται σήμερα στο «Έτιχαντ», με τη Μάντσεστερ Σίτι να υποδέχεται τη Λίβερπουλ (18:30) στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Premier League.

Η Σίτι βρίσκεται στην κορυφή με 73 βαθμούς και οι Reds ακολουθούν στη 2η θέση με έναν βαθμό λιγότερο. Με νίκη, η ομάδα του Μάντσεστερ θα αποκτήσει προβάδισμα τεσσάρων βαθμών, ενώ θα απομένουν επτά παιχνίδια για την ολοκλήρωση της σεζόν, την ώρα που η Λίβερπουλ με νίκη θα… προσπεράσει τους «πολίτες».

 

 

Ένα ματς που μοιάζει σαν τελικός της σεζόν και για τις δύο ομάδες και προσθέτει ένα νέο κεφάλαιο στο… αφήγημα της μάχης των πάγκων μεταξύ δύο εκ των κορυφαίων προπονητών της σύγχρονης εποχής: του Γιούργκεν Κλοπ και του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως ο προπονητής των Reds αποτελεί τον… κρυπτονίτη του Πεπ. Από τα χρόνια στη Γερμανία και τη μονομαχία Μπάγερν Μονάχου-Ντόρτμουντ, ο Γερμανός τεχνικός έχει τεθεί αντιμέτωπος με τον Γκουαρντιόλα περισσότερες φορές από κάθε άλλον και σε 22 μεταξύ τους ματς, υπάρχει απόλυτη ισορροπία: 4 νίκες ο Κλοπ, 4 νίκες ο Πεπ και 4 ισοπαλίες.

 

 

Τα mind games έχουν πάρει… φωτιά τις τελευταίες μέρες, με τον Κλοπ να αποθεώνει τον Γκουαρντιόλα, τον οποίο χαρακτήρισε ως τον κορυφαίο προπονητή στον πλανήτη, ενώ από τη μεριά του ο Καταλανός δήλωσε πως καμία ομάδα δεν τον έχει ωθήσει στο απόλυτο όριο με τον τρόπο που το έχει κάνει η Λίβερπουλ του Κλοπ.

 

 


Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο ομάδες θα συναντηθούν ξανά το επόμενο Σάββατο (16/4) στα ημιτελικά του FA Cup.

 

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares