Κυριακή, 10 Απριλίου 2022 11:15

Προελαύνει η Φεράρι: Περίπατος του Λεκλέρ στην Αυστραλία

Η Ferrari έκανε πάρτι στη Μελβούρνη με οργανωτή τον Σαρλ Λεκλέρ και καλεσμένους όλους τους υπόλοιπους. Δεύτερη πρωτιά φέτος για τον Μονεγάσκο. Δεύτερος ο Σέρχιο Πέρεζ, τρίτος ο Τζορτζ Ράσελ και εγκατάλειψη από τον Μαξ Φερστάπεν!

Παράσταση για ένα ήταν το τρίτο Grand Prix της σεζόν, στη Μελβούρνη. Και αυτός ο ένας δεν είναι άλλος από τον Σαρλ Λεκλέρ, ο οποίος έχοντας την pole position οδήγησε την κούρσα από την αρχή ως το τέλος και έφτασε σε μια σπουδαία νίκη. Δεύτερη για φέτος.

Ο Σέρχιο Πέρεζ τερμάτισε δεύτερος, σώζοντας την τιμή της Red Bull (αν και με διαφορά 20 δευτερολέπτων από τον Μονεγάσκο), ενώ ο Τζορτζ Ράσελ έκλεψε την τρίτη θέση από τον teammate του, Λιούις Χάμιλτον.

Από την αναμέτρηση δεν έλειψαν και οι σοκαριστικές εγκαταλείψεις. Αρχικά αυτή του Σάινθ, που έχασε τον έλεγχο και κόλλησε στην αμμοπαγίδα. Ωστόσο, το μεγάλο σοκ προκλήθηκε στον 39ο γύρο, όπου βγήκε εκτός ο Μαξ Φερστάπεν λόγω προβλήματος στο μονοθέσιο του, ενώ ήταν δεύτερος.

Επιπλέον, στον 23ο γύρο αποχαιρέτησε και ο Σεμπάστιαν Φέτελ, καθώς έπεσε στις μπαριέρες.

Από εκεί και πέρα, καλό αγώνα έκαναν οι δύο McLaren, που κατέλαβαν τις θέσεις 5-6 με τους Λάντο Νόρις και Ντάνιελ Ρικιάρντο, ενώ την πρώτη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Οκόν, Μπότας, Γκασλί και Άλμπον.

 

 

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares