Δευτέρα, 11 Απριλίου 2022 14:08

Οριστικό: Χωρίς κόσμο στην Τούμπα η Μαρσέιγ

Οι οπαδοί της Μαρσέιγ μετά από προτροπή της UEFA δεν θα ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ. Ανοίγει για τον κόσμο του Δικεφάλου η Θύρα 8.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τη Μαρσέιγ στην Τούμπα την ερχόμενη Πέμπτη (14/4) στη ρεβάνς των προημιτελικών του Europa Conference Leagie, με τη γαλλική ομάδα να ταξιδεύει χωρίς κόσμο στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, οι οπαδοί των Μασσαλών δεν θα έρθουν στην Ελλάδα για το δεύτερο ματς των δυο ομάδων, λόγω των επεισοδίων που έλαβαν χώρα στη Γαλλία την περασμένη βδομάδα. Μετά από προτροπή της UEFA και για την ομαλή διεξαγωγή του ματς, η Μαρσέιγ αποφάσισε να μην ζητήσει εισιτήρια από τον ΠΑΟΚ, κάτι που σημαίνει ότι το γήπεδο θα έχει μόνο οπαδούς του Δικεφάλου του βορρά.

Η απόφαση είναι οριστική, ενώ ο ΠΑΟΚ περιμένει το επίσημο χαρτί για να απελευθερώσει 3.300 εισιτήρια από τη θύρα 8, προκειμένου να τα διαθέσει στους οπαδούς του. Όπως είναι λογικό τα εισιτήρια αναμένεται να εξαφανιστούν, με την Τούμπα να είναι κατάμεστη με τον κόσμο του ΠΑΟΚ, με σκοπό τη μεγάλη ανατροπή του 2-1 του πρώτου αγώνα και την πρόκριση στους «4» της τρίτης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares