Τρίτη, 12 Απριλίου 2022 13:27

Λαπόρτα: Μιλά με τον μάνατζερ του Λεβαντόφσκι - Δεν έχει ενημέρωση η Μπάγερν

Οι φήμες για την μεταγραφή του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στην Μπαρτσελόνα έχουν φουντώσει, ωστόσο προς το παρόν δεν υπάρχει καμία συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Από το απόγευμα της Δευτέρας (11/4) ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έχει στρέψει πάνω του όλα τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα από την Πολώνια τον εμπλέκουν με την Μπαρτσελόνα και μιλούν για συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Πάντως τις συγκεκριμένες φήμες της διέψευσε άμεσα η Μπάγερν Μονάχου, ενώ ο έγκριτος Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, πως υπάρχουν συζητήσεις του προέδρου της Μπαρτσελόνα Τζουάν Λαπόρτα με τον μάνατζερ του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, με σκοπό να καταλήξουν άμεσα σε συμφωνία. Πάντως από την πλευρά τους οι Βαυαροί δεν γνωρίζουν τίποτα για την υπόθεση και θέλουν ο Πολωνός επιθετικός να εξαντλήσει το συμβόλαιο του.

Παράλληλα, γίνεται λόγος για διαφορά στο ποσό, με τους Καταλανούς να μπορούν να διαθέσουν μέχρι 30 εκατομμύρια και η γερμανική ομάδα να ζητά το ποσό για την παραχώρηση του Λεβαντόφσκι. Υπενθυμίζεται ότι ο Πολωνός επιθετικός έχει συμβόλαιο με την Μπάγερν μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

 

 

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares