Δευτέρα, 02 Μαΐου 2022 13:12

Ο... οδοστρωτήρας Αντετοκούνμπο ισοπέδωσε τη Βοστώνη!

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να κάνει για ακόμα ένα βράδυ... όργια σημειώνοντας triple double, οι Μιλγουόκι Μπακς ισοπέδωσαν τους Μπόστον Σέλτικς με σκορ 101-89, έκαναν το μπρέικ και πήραν προβάδισμα με 1-0 στη σειρά.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν είχε καμία απολύτως όρεξη για… αστεία στη Βοστώνη και με μια ισοπεδωτική εμφάνιση, πραγματοποίησε triple double με 24 πόντους, 13 ριμπάουντ και 12 ασίστ, οδηγώντας τους Μιλγουόκι Μπακς στη νίκη με σκορ 101-89 επί των Μπόστον Σέλτικς, κάνοντας το μπρέικ και το 1-0 στο Game 1 των ημιτελικών της Ανατολικής Περιφέρειας.

Τα «ελάφια» από την στιγμή που πήραν το προβάδισμα στις αρχές της δεύτερης περιόδου δεν κοίταξαν ποτέ πίσω τους, κρατώντας συνεχώς για απόσταση ασφαλείας, την οποία και στο τέλος μετέτρεψαν σε νίκη, παίρνοντας έτσι το προβάδισμα και το διπλό μέσα στο «TD Garden», σε μια σειρά που αναμένεται να είναι… μεγάλη.

Εκτός του εξαιρετικού Greek Freak, πολύ καλό ματς έκανε και ο Τζρου Χόλιντεϊ που τελείωσε τον αγώνα με 25 πόντους, ενώ πολύτιμες βοήθειες πρόσφεραν οι Μπόμπι Πόρτις και Γκρέισον Άλεν με 15 και 11 πόντους αντίστοιχα. Από την άλλη πλευρά, για τους Κέλτες, ξεχώρισαν οι Τζέισον Τέιτουμ με 21 πόντους, και οι Αλ Χόρφορντ-Τζέιλεν Μπράουν που είχαν από 12.

Το πρώτο μέρος άρχισε με τους Μπόστον Σέλτικς να επιβάλλουν τον ρυθμό τους και να βρίσκουν λύσεις κυρίως με τα μακρινά σουτ που πετύχαιναν, ωστόσο οι Μπακς δεν είχαν ιδιαίτερο πρόβλημα να μένουν κοντά στο σκορ, κυρίως με τους Χόλιντεϊ και Αντετοκούνμπο. Οι Κέλτες έφτασαν στο +8 (22-14), όμως κάπου εκεί τα «ελάφια» αποφάσισαν να πατήσουν… γκάζι και με συνεχόμενα τρίποντα έφεραν τα πάνω-κάτω παίρνοντας το προβάδισμα με τη λήξη της περιόδου (27-24).

Στο δεύτερο δωδεκάλεπτο, οι παίκτες του Μάικ Μπαντενχόλζερ κρατούσαν τα ηνία και με τους Μάθιους και Κόνατον να κάνουν αρκετή… ζημιά. Φτάνοντας προς το ημίχρονο, ο Γιάννης πήρε «μπρος» και με δικούς του συνεχόμενους πόντους μπόρεσε να δώσει στους Μπακς για πρώτη φορά στο ματς διψήφια διαφορά, στέλνοντας έτσι τις δυό ομάδες στα αποδυτήρια με τον φωτεινό πίνακα να δείχνει 56-46 υπέρ των «ελαφιών».

Στην τρίτη περίοδο, οι Μπακς συνέχισαν να κρατούν μια μικρή διαφορά, αλλά το πιο σημαντικό ήταν πως όποτε οι Σέλτικς κατάφερναν να πλησιάσουν και να γίνουν απειλητικοί, οι παίκτες του Μάικ Μπαντενχόλζερ είχαν τον τρόπο να μην τους το επιτρέπουν και παραμένουν σε απόσταση ασφαλείας. Τα «ελάφια» κατάφεραν να φτάσουν ακόμα και στο +17 στο τελευταίο δωδεκάλεπτο, καθαρίζοντας ουσιαστικά την υπόθεση νίκη και κάνοντας έτσι το μπρέικ που τους δίνει ώθηση ενόψει της συνέχειας και του Game 2.

Tα δωδεκάλεπτα: 24-27, 46-56, 70-78, 89-101

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares