Κυριακή, 08 Μαΐου 2022 16:47

Αντετοκούνμπο: «Δεν μιλάω για διαιτησία. Έχω να πληρώσω πάνες!» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Έλληνας σταρ του NBA έκανε μια επική δήλωση όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τη διαιτησία στο Game 3 των Μπακς με τους Σέλτικς!

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο:

«Πόσο κοστίζει αν κάνω κάποιο σχόλιο για τη διαιτησία; Είναι πολλά τα λεφτά, άρα δεν θα το κάνω. Έχω να πληρώσω και πάνες. Εγώ κάνω αυτό που πρέπει, κάποιες φορές θα πάρεις σφύριγμα, άλλες θα το χρεωθείς. Σε όλους μας αρέσει η δυναμικότητα στο παιχνίδι και δεν παρακαλάμε ούτε περιμένουμε κάτι», τόνισε ο Greek Freak.

Όσο για το πώς προσεγγίζει το παιχνίδι και την άμυνα της Βοστώνης που είναι προσαρμοσμένη πάνω του; «Ξέρω ποιες είναι οι δυνάμεις μου. Κάποιες φορές θα πάρω τη σωστή απόφαση, κάποιες όχι. Όσο όμως παίζω μέσα στις δυνατότητές μου, θα είμαστε καλά. Προσπαθώ να διαβάσω κάθε φάση. Άλλες φορές θα παίξουν καλή άμυνα, άλλες φορές θα μου δώσουν χώρο, άλλες θα προσπαθήσουν να πέσουν για να πάρουν επιθετικό φάουλ. Το να παίζω επιθετικά είναι κάτι με το οποίο ζω και πεθαίνω. Αυτό κάνω σε όλη την καριέρα μου και με έχει βοηθήσει, άρα η προσέγγισή μου δεν θα αλλάξει».

Τέλος, έδωσε ένα μάθημα ζωής σε όσους πιστεύουν πως ο δρόμος προς την επίτευξη ενός στόχου είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. «Η αποτυχία είναι κομμάτι της επιτυχίας. Κι ο καλύτερος παίκτης, ο Μάικλ Τζόρνταν, είχε δυσκολίες στο ξεκίνημα της καριέρας του στα playoffs. Κι εγώ απέτυχα πολλές φορές, αλλά δεν σταμάτησα ποτέ. Το αποτέλεσμα δεν θα είναι πάντα αυτό που θες. Αν περίμενα ότι θα πάω στα playoffs και θα έχω 30 πόντους και τριπλ-νταμπλ μέσο όρο σκουπίζοντας κάθε αντίπαλο, θα ήταν λάθος. Για να πετύχεις πρέπει να μείνεις στην πορεία σου, αν όχι θα αποτύχεις».

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares