Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022 13:38

Οριστικό: Στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Εμπαπέ!

Σύμφωνα με τη Marca, ο Κίλιαν Εμπαπέ θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς οι δύο πλευρές έχουν ήδη δώσει τα χέρια!

Είναι πλέον οριστικό. Το μόνο που απομένει πλέον είναι η επίσημη ανακοίνωση. Ο Κίλιαν Εμπαπέ θα πρέπει να θεωρείται ήδη ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης!

Μετά από ένα «φλερτ» που κράτησε σχεδόν τρία χρόνια, οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν μαζί, με τον Γάλλο σούπερ σταρ να έχει δώσει ήδη τα χέρια με τους ανθρώπους της Βασίλισσας. Σύμφωνα με την Marca, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ολοκληρώσει την υπόθεση και αυτή τη στιγμή απλώς περιμένει να ολοκληρωθεί και τυπικά το συμβόλαιο του Εμπαπέ με την Παρί Σεν Ζερμέν, προκειμένου να ανακοινώσει τη συμφωνία με τον Γάλλο σταρ.

Όπως αναφέρει το Μέσο της Μαδρίτης, οι δύο πλευρές έφτασαν σε οριστική συμφωνία την περασμένη εβδομάδα, κάτι που αναμένεται να γνωστοποιηθεί πάρα πολύ σύντομα. Ο Εμπαπέ θα υπογράψει μέσα στις επόμενες εβδομάδες ένα συμβόλαιο το οποίο θα έχει ισχύ έως και το καλοκαίρι του 2025, με τις ετήσιες απολαβές του να φτάνουν στα 25 εκατομμύρια ευρώ. Παράλληλα, ο 24χρονος θα βάλει στην… τσέπη του και ένα μπόνους υπογραφής 100 εκατομμυρίων ευρώ!

Έτσι, το μόνο που φαίνεται πως απομένει αυτή τη στιγμή, είναι η επίσημη ανακοίνωση η οποία ωστόσο δεν θα αργήσει, καθώς ο ίδιος ο Εμπαπέ δήλωσε πως θα μιλήσει… ανοιχτά μέσα στις επόμενες ημέρες για την απόφαση του.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares