Πέμπτη, 09 Ιουνίου 2022 13:34

Στον Βόλο για το 3/3 και το βήμα πρωτιάς η Εθνική Ελλάδας

Μετά τις νίκες με Βόρεια Ιρλανδία και Κόσοβο, η Ελλάδα θα υποδεχτεί την Κύπρο στο «Πανθεσσαλικό Στάδιο» με στόχο το «3/3» και το μεγάλο βήμα για την πρώτη θέση του ομίλου του Nations League.

Συνέχεια στο σερί της και στις πολύ καλές εμφανίσεις θέλει να δώσει απόψε η εθνική Ελλάδος στο «Πανθεσσαλικό Στάδιο» το οποίο θα είναι κατάμεστο, σε αυτήν τη νέα προσπάθεια που κάνει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες απέναντι σε Βόρεια Ιρλανδία και Κόσοβο, η «γαλανόλευκη» υποδέχεται στον Βόλο (21:45, Novasports Prime, Alpha) την Κύπρο για την 3η αγωνιστική του 2ου ομίλου της League C του UEFA Nations League, με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τη φέρει ακόμα πιο κοντά στην εξασφάλιση της πρώτης θέσης.

Ο Γκουστάβο Πογέτ που δείχνει να έχει βρει τα… κουμπιά σε αυτό το ξεκίνημα, άφησε κλειστά τα χαρτιά του, καθώς πρόσθεσε πως έχει σκοπό να κάνει μερικές αλλαγές, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει τα πρόσωπα που θα αλλάξει.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ηταν καιρός να παίξουμε στη χώρα μας. Δεν θυμάμαι άλλη φορά να έχω δώσει τέσσερα εκτός έδρας ματς. Ανυπομονώ να παίξουμε εδώ.

Θα υπάρξουν αλλαγές. Δεν ξέρω πόσες θα είναι αυτή τη στιγμή. Το θέμα είναι να οι παίκτες στη σωστή θέση. Η στρατηγική θα παραμείνει ίδια. Όπως παραμένει ίδια και η διάθεσή μας για νίκη», τόνισε ο Ουρουγουανός κόουτς.

Η διάταξη ωστόσο δεν αναμένεται να αλλάξει, με το κλασικό 4-3-3 να αναμένεται να είναι το σύστημα και για το σημερινό παιχνίδι της Ελλάδας.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares