Πέμπτη, 09 Ιουνίου 2022 22:02

Πρόκριση στους «8» με ανατροπή για τη Σάκκαρη

Αν και τα... χρειάστηκε η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε με 2-1 σετ της Ρεμπέκα Μαρίνο και πήρε την πρόκριση στους «8» του τουρνουά του Νότιγχαμ.

Έπειτα από ένα αρκετά επεισοδιακό ματς το οποίο διακόπηκε για πάνω από 3,5 ώρες λόγω βροχής, η Μαρία Σάκκαρη κατάφερε να κάνει σπουδαία ανατροπή με 2-1 σετ επί της Ρεμπέκα Μαρίνο παίρνοντας έτσι το εισιτήριο για τους «8» του τουρνουά του Νότιγχαμ.

Η Ελληνίδα τενίστρια αν και βρέθηκε πίσω στα σετ με 1-0 έβγαλε… αντίδραση στη συνέχεια και με «όπλο» της το σερβίς της έκαμψε την αντίσταση της Καναδής (Νο149 στην παγκόσμια κατάταξη), δίνοντας έτσι το παρών στην 8αδα.

Εκεί που θα αντιμετωπίσει με την 26χρονη Βραζιλιάνα Μπεατρίζ Χαντάν Μάια (νο48), η οποία είχε προλάβει να επιβληθεί 6-2, 7-6 της Βρετανίδας Μιγιαζάκι πριν ανοίξουν οι ουρανοί.

Η Σάκκαρη άργησε πολύ να μπει στο κλίμα και στην ψυχολογία του ματς. Ναι μεν η αντίπαλό της εισήλθε στο κορτ ως το νο109 του παγκόσμιο ranking, ωστόσο η μετάβαση από το χώμα στο χορτάρι θα έπρεπε να την έχει βάλει σε υποψίες πως οι συνθήκες είναι εντελώς διαφορετικές ανεξαρτήτως δυναμικής και απόστασης που χωρίζει δυο αθλήτριες.

Η Μαρία πλήρωσε το κακό της ξεκίνημα και βρέθηκε γρήγορα γρήγορα πίσω με 0-3. Το οποίο στην εξέλιξη του πρώτου σετ κατέληξε να γίνει 1-6, με την Καναδή να κατακτά το πρώτο σετ.

Η βροχή στο Νότιγχαμ διέκοψε τη δράση στο κορτ και συνεχώς άλλαζε η ώρα επανεκκίνησης. Αναγκασμένες να περιμένουν στ’ αποδυτήρια οι δύο τενίστριες, επανήλθαν περί τις 19:15.

Οι δύο παίκτριες μπήκαν στο τρίτο σετ ώστε να διεκδικήσουν το εισιτήριο για τα προημιτελικά. Εκεί η Σάκκαρη εκμεταλλεύτηκε το δυνατό σερβίς της η οποία έπειτα από το δεύτερο break έλεγξε πλήρως τον ρυθμό του ματς, καταφέρνοντας να ολοκληρώσει το ματς με 6-3.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares