Σάββατο, 18 Ιουνίου 2022 22:10

Για τρίτη σερί χρονιά στον πάγκο της Νίκης Βόλου ο Ανδρέας Μαύρος

Με την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ανδρέα Μαύρο ξεκίνησε ο σχεδιασμός της Νίκης Βόλου εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Η ομάδα του νομού Μαγνησίας τερμάτισε στην 7η θέση του 3ου ομίλου της Β' εθνικής, έχοντας ρεκόρ 11 νίκες και 13 ήττες με τους ιθύνοντες του “κυανόλευκου” σωματείου να μένουν ικανοποιημένοι από το έργο του έμπειρου τεχνικού κι έτσι πήραν την απόφαση να επεκτείνουν τη συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών, για Τρίτη συνεχόμενη σεζόν.

Ο πολύπειρος τεχνικός, που έχει διατελέσει και ομοσπονδιακός προπονητής κι έχει αφήσει το δικό του στίγμα το κυκλαδίτικο μπάσκετ ως προπονητής του ΑΟ Ερμούπολης, από το 1984 έως το 1990 έχει αγωνιστεί με την φανέλα της ομάδας της Νέας Ιωνίας στη Γ’ και Β’ εθνική κατηγορία, ενώ διετέλεσε ξανά προπονητής της από το 1999 έως το 2002, με συμμετοχή στην Γ’ εθνική στους άνδρες και κατέκτησε την 5η θέση στο πανελλήνιο του παιδικού πρωταθλήματος.

Στο …παλμαρέ του μάλιστα η κατάκτηση του πανελληνίου πρωταθλήματος Λυκείων με το Πολυκλαδικό Λύκειο Βόλου στις 8 Μαΐου του 1988 έχοντας συμπαίκτη τον πρώην διεθνή άσο του ΠΑΟΚ, τον Νίκο Μπουντούρη.

mavros (2)

Ο, γεννημένος στις 11 Ιανουαρίου του 1972, έμπειρος προπονητής θα έχει παράλληλα τον ρόλο του υπευθύνου των υποδομών της ομάδας μας σε άμεση συνεργασία με τον coach Ανδρέα Τσιριγωτάκη και τον coach Βασίλη Γιωτόπουλο. Τέλος τεχνικός διευθυντής του συλλόγου θα διατελέσει ο Παναγιώτης Τσώλης, ο οποίος είναι "παιδί" της ομάδας, καθότι υπήρξε μέλος της Νίκης Βόλου από πολύ μικρός, ενώ ήταν πολλά χρόνια αρχηγός της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Ανδρέα Μαύρο:

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟ! Στον πάγκο της ομάδας μας για 3η σερί χρονιά θα βρίσκεται ο coach Ανδρέας Μαύρος. Ο πολύπειρος τεχνικός, που έχει διατελέσει και ομοσπονδιακός προπονητής, θα έχει παράλληλα τον ρόλο του υπευθύνου των υποδομών της ομάδας μας σε άμεση συνεργασία με τον coach Ανδρέα Τσιριγωτάκη και τον coach Βασίλη Γιωτόπουλο. Αναλυτικά το προπονητικό team: - Ανδρέας Μαύρος - Ανδρέας Τσιριγωτάκης (βοηθός προπονητής - αναλυτής scouting) - Βασίλης Γιωτόπουλος (προπονητής ακαδημιών) - Νίκος Αθανασιάδης (γυμναστής) - Νίκος Μακρόπουλος (φροντιστής)

mavros (3)

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares