Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2022 00:05

Βγήκε μπροστά ο Γιαννακόπουλος για τον Παναθηναϊκό: «Τα καλύτερα είναι μπροστά μας» [pic]

Η πρώτη αντίδραση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου μετά την απώλεια του πρωταθλήματος.

Δήλωση με νόημα από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο! Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έδωσε το στίγμα του για πρώτη φορά μετά την απώλεια του πρωταθλήματος και άφησε να εννοηθεί πως θα ενεργοποιηθεί ξανά, μέχρι να βρεθεί κάποιος σοβαρός αγοραστής.

Μέσω ανάρτησης στα social media ο Γιαννακόπουλος τονίζει πως η φετινή εικόνα της ομάδας δεν είναι αποδεκτή, αναγνώρισε πως έγιναν λάθη και εμφανίστηκε έτοιμος να τα αφήσει όλα πίσω. Μάλιστα, στο τέλος του μηνύματός του τονίζει πως «Τα καλύτερα είναι μπροστά μας».

Η ανάρτηση του Γιαννακόπουλου:

«Όσο και να έχεις το δικαίωμα σε μια – δυο αποτυχίες, πόσο δε ως Παντοκράτορας του μπάσκετ, η φετινή εικόνα δεν είναι αποδεκτή! Μέχρι να υπάρξει σοβαρό και πραγματικό ενδιαφέρον για τις μετοχές της ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν επιτρέπεται να έχουμε αυτή την εικόνα, δεν έχουμε συνηθίσει έτσι.

Έγιναν πολλές λάθος επιλογές ασχέτως αν την ώρα που πραγματοποιήθηκαν φάνταζαν ιδανικές. Η ευθύνη μας βαραίνει όλους, τον καθένα από την θέση του. Αυτά όμως είναι πλέον παρελθόν. Η Ευρωλίγκα αλλάζει προς το καλύτερο, η υπάρχουσα διοίκηση μαζεύει τα τελευταία της πράγματα και αποχωρεί, με ότι συνεπάγεται για τον Παναθηναϊκό αλλά κυρίως για ολόκληρο το ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Είμαστε σε αναμονή της υπογραφής της σύμβασης για το ΟΑΚΑ, που πλέον είναι το δικό μας σπίτι για τα επόμενα 49 χρόνια. Στο αγωνιστικό πρέπει να χτίσουμε σχεδόν από το μηδέν και θα το κάνουμε.

Στο ελληνικό μπάσκετ θα επαναφέρουμε την κανονικότητα… Να είναι όλοι σίγουροι γι΄ αυτό.

Τα καλύτερα είναι μπροστά μας».

288221531 741227447001368 2868035779712668472 n

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

 

SANTORINI EXPERIENCE 300x250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2022 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares