Σάββατο, 25 Ιουνίου 2022 00:22

Υπέγραψε στην Άρσεναλ για 40εκ. και το γίορτασε στο Enigma ο Φάμπιο Βιέιρα [pics-vid]

«Πρόκειται για ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα μου. Όλα έγιναν γρήγορα και είμαι εδώ για να δώσω τα πάντα για την ομάδα μου» δήλωνε πριν 3 μέρες ο Φάμπιο Βιέιρα, λίγο μετά την υπογραφή που έβαλε στο συμβόλαιο του στην Άρσεναλ, πράγμα που θα τον κάνει πλουσιότερο κατά 40 εκ. ευρώ.

Fabio Vieira

Και πριν καλά καλά στεγνώσει το μελάνι στο χαρτί... τσουπππ και από το Λονδίνο ο Πορτογάλος βρέθηκε να διασκεδάζει για τη νέα σελίδα της καριέρας του στο ''ENIGMA'' club στη Σαντορίνη.

Το αναφέραμε και στην περίπτωση του Σισέ ότι, το ''ENIGMA'' αποτελεί πόλο έλξης για τους μεγάλους αστέρες του αθλητισμού και δη του ποδοσφαίρου. Άλλωστε το Club του αντιπροέδρου της ΕΠΣ Κυκλάδων, δικαίως συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων της Ελλάδας και όχι μόνο.

Fabio Vieira 1

 Οι “κανονιέρηδες” ανακοίνωσαν την απόκτηση του 22χρονου μέσου από την Πόρτο, με τη φανέλα της οποίας κατέγραψε συνολικά 76 συμμετοχές με απολογισμό 10 γκολ και 18 ασίστ, ενώ είναι θέμα χρόνου να κάνει ντεμπούτο στην εθνική Πορτογαλίας, μετρώντας 13 γκολ σε 21 εμφανίσεις με την Κ-21.

“Είμαι ενθουσιασμένος που καταφέραμε να αποκτήσουμε ένα τόσο ιδιαίτερο ταλέντο”, δήλωσε ο τεχνικός της Άρσεναλ, Μικέλ Αρτέτα, ενώ ο τεχνικός διευθυντής των “κανονιέρηδων”, Εντού, τόνισε: “Ο Φάμπιο είναι ένας παίκτης με ιδιαίτερες ικανότητες. Ανυπομονούμε να δουλέψουμε μαζί του και να απολαύσουμε τη μελλοντική του προσφορά στην Άρσεναλ”.

Vieira 840x473

Δείτε τι είχε δηλώσει πριν τρεις (3) μέρες στην επίσημη σελίδα της Άρσεναλ

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares