Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2022 13:19

“Γαλανόλευκος”Αύγουστος με την εθνική ανδρών

Αύγουστος… Ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού… Ο μήνας που συνδυάζεται με τα ταξίδια, τις διακοπές, τι παραλίες με τα καταγάλανα νερά της Ελλάδος. Φέτος, όμως, έχει την τιμητική της και η επίσημη αγαπημένη, η εθνική ανδρών!

Τον Σεπτέμβριο, οι παίκτες του Δημήτρη Ιτούδη έχουν ένα πολύ ξεχωριστό ραντεβού, αφού τους περιμένει το Ευρωμπάσκετ 2022 με σημείο εκκίνησης το Μιλάνο. Για να φτάσει πανέτοιμη σε αυτό το σημαντικό αντάμωμα, η εθνική ομάδα θα δώσει μια σειρά από παιχνίδια (επίσημα και φιλικά) που θα διεξαχθούν (και) στο ΟΑΚΑ και για τα οποία δίνει ραντεβού με τους χιλιάδες φίλους της που τη στηρίζουν εδώ και δεκαετίες στα εύκολα και στα δύσκολα!

Η αρχή θα γίνει με έναν πολύ δυνατό φιλικό αγώνα, απέναντι στην παγκόσμια πρωταθλήτρια Ισπανία. Ο πρώτος αγώνας με τους Φούριας Ρόχας θα διεξαχθεί εντός έδρας, στο ΟΑΚΑ (9/8). Δύο μέρες αργότερα (11/8) οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στη Μαδρίτη.

Η συνέχεια θα δοθεί με ένα τουρνουά που έχει γράψει την δική του, θρυλική ιστορία. Το “Ακρόπολις” επιστρέφει, πιστό στην εθνική ομάδα και έτοιμο να την… ξεπροβοδίσει πριν από μία ακόμη μεγάλη επίσημη διοργάνωση.

Τέλος, η αυλαία θα πέσει εντός συνόρων με έναν επίσημο και ιδιαίτερα σημαντικό αγώνα. Η εθνική Ελλάδας θα υποδεχθεί το Βέλγιο στο πρώτο παράθυρο της Β’ προκριματικής φάσης του παγκοσμίου κυπέλλου 2023. Η “γαλανόλευκη” θα ταξιδέψει αρχικά στο Βελιγράδι, αντιμετωπίζοντας στις 25 Αυγούστου τη Σερβία, αλλά θα επιστρέψει στο ΟΑΚΑ για τον αγώνα με το Βέλγιο τρεις μέρες αργότερα (28/8).

Hellas Basket 1

Το πρόγραμμα της Εθνικής Ανδρών

  • 9/8 19:00 Ελλάδα – Ισπανία / Επίσημος Φιλικός Αγώνας με Χρυσό Χορηγό τον ΟΠΑΠ. Τηλεοπτική μετάδοση ΕΡΤ
  • 17-19/8 Τουρνουά Ακρόπολις, με την συμμετοχή των Εθνικών ομάδων Γεωργίας, Πολωνίας και Τουρκίας. Τηλεοπτική μετάδοση ΕΡΤ
  • 28/8 Ελλάδα – Βέλγιο / Β’ Προκριματική Φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023

Αυτό που περιμένουν όλοι στην εθνική Ομάδα, παίκτες, προπονητές, επιτελείο, είναι να νιώσουν για ακόμη μία φορά τη δική σας στήριξη. Είναι ό,τι πολυτιμότερο θα πάρουν μαζί τους στις αποσκευές όταν, τέλος Αυγούστου, θα αναχωρήσουν για το Μιλάνο και τον πρώτο σταθμό του Ευρωμπάσκετ 2022!

Hellas Basket 2

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares