Κυριακή, 17 Ιουλίου 2022 15:14

Ολοκληρώθηκε το μεγάλο deal: Στην Μπαρτσελόνα ο Λεβαντόφσκι! [pic]

Η Μπαρτσελόνα και η Μπάγερν τα βρήκαν στα 45+5 εκατ. ευρώ για τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και ο Πολωνός σούπερ σταρ μετακομίζει στη Βαρκελώνη.

Η «βόμβα» του καλοκαιριού ενεργοποιείται, καθώς Μπαρτσελόνα και Μπάγερν Μονάχου έφτασαν σε οριστική συμφωνία για τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και ο σπουδαίος Πολωνός επιθετικός μετακομίζει στην Καταλονία.

Οι Βαυαροί ήταν σε συνεχείς επαφές τις τελευταίες ώρες με την πλευρά της Μπάρτσα, που κατέθεσε πρόταση ύψους 45+5 εκατ. ευρώ για τον «Λεβα», την οποία έκανε αποδεκτή η πρωταθλήτρια Γερμανίας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να συμφωνήσουν και οι δυο πλευρές, όπως διαβάσατε νωρίτερα και η σπουδαία μεταγραφή να οριστικοποιείται μέσα στο Σαββατοκύριακο.

 

 

O ίδιος ο ποδοσφαιριστής ήθελε να φύγει από την Μπάγερν φέτος για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα, πίεσε προς αυτή την κατεύθυνση τη διοίκηση της γερμανικής ομάδας και εκείνη ενέδωσε σήμερα το βράδυ, με τον παίκτη να ταξιδεύει τις επόμενες ώρες στη Βαρκελώνη για να ολοκληρώσει και το τυπικό σκέλος και να ανακοινωθεί.

Ο Πολωνός στράικερ μετά από μια οκταετία στην Μπάγερν Μονάχου, με την οποία κατέκτησε τα πάντα σε Γερμανία και Ευρώπη, αλλάζει παραστάσεις και περιβάλλον και θα ενταχθεί στην ομάδα του Τσάβι, κάτι που είχε εκφράσει και δημόσια εξάλλου…

Το γεγονός ότι αποφάσισε να φύγει από την Μπάγερν έβαλε στο «κόλπο» της απόκτησης του όλα τα μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, όμως ο ίδιος ήθελε μόνο Μπαρτσελόνα με την επιθυμία του να γίνεται πράξη μετά από πολυήμερες διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές.

Υπενθυμίζεται ότι ο Λέβα είχε συμβόλαιο με την Μπάγερν για ακόμη έναν χρόνο, για αυτό και η Μπαρτσελόνα καταβάλει περίπου 50 εκατ. ευρώ.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares