Κυριακή, 17 Ιουλίου 2022 15:31

Επίσημο: Τέλος από τον Παναθηναϊκό ο Παπαπέτρου! [pic]

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον Ιωάννη Παπαπέτρου.

Επίσημο το… διαζύγιο του Παναθηναϊκού με τον Ιωάννη Παπαπέτρου! Ο Έλληνας παίκτης αποτελεί και με τη βούλα παρελθόν από τους πρασίνους, που ανακοίνωσαν την ολοκλήρωσης της συνεργασίας τους.

Μετά από τέσσερα χρόνια στο πράσινο στρατόπεδο, ο 28χρονος παίκτης αποχωρεί, αναζητώντας τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

 

 

Εδώ και καιρό, ο Ιωάννης Παπαπέτρου βρισκόταν στην πόρτα της εξόδου, με τις δυο πλευρές να έρχονται σε συμβιβασμό. Παναθηναϊκός και «Παπ» έδωσαν τα χέρια για την αποχώρησή του δίχως να χρειαστεί κάποιο οικονομικό αντάλλαγμα. Δεν έγινε χρήση του buy out, καθώς Αργύρης Πεδουλάκης και Ντέγιαν Ράντονιτς σεβάστηκαν την επιθυμία του παίκτη, βάζοντας ένα τέλος στο σίριαλ των τελευταίων ημερών.

Μεγάλο φαβορί για την απόκτηση του Παπαπέτρου είναι η Παρτιζάν, με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να θέλει να κάνει κάτοικο Βελιγραδίου τον νεαρό φόργουορντ.

Θυμίζουμε πως ο Ιωάννης Παπαπέτρου αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό από το 2018 έως το 2022. Στο διάστημα αυτό κατέκτησε 3 πρωταθλήματα (2019, 2020, 2021) και δύο Κύπελλα (2019, 2021), αναδείχθηκε και MVP του πρωταθλήματος την σεζόν 2020/21, ενώ διετέλεσε και αρχηγός των πρασίνων.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Παναθηναϊκός για το… τέλος με τον 28χρονο παίκτη:

«Ιωάννη σε ευχαριστούμε για αυτά τα τέσσερα χρόνια προσφοράς και αφοσίωσης στην ομάδα μας. Καλή συνέχεια στη ζωή και την καριέρα σου. Θα είσαι για πάντα ένας από εμάς. Εις το επανιδείν».

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares