Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2022 21:13

Στους «ισχυρούς» ο Παναθηναϊκός αν περάσει την Σλάβια Πράγας – Τι ισχύει με ΠΑΟΚ, Άρη

Ο Παναθηναϊκός και ο Άρης θέλουν να περάσουν στον τρίτο προκριματικό γύρο η Σλάβια Πράγας και η Μακάμπι Τελ Αβίβ αντίστοιχα για να είναι στους ισχυρούς. Σίγουρα ισχυρός ο ΠΑΟΚ.

Μετά το πέρας της σημερινής κλήρωσης, έγινε φανερό το μονοπάτι του Παναθηναϊκού, Άρη και ΠΑΟΚ προς του ομίλους του Europa Conference League.

Παναθηναϊκός: Θέλει Σλάβια για να είναι στους ισχυρούς!

Αρχικά το «Τριφύλλι» για να είναι ισχυρός στην κλήρωση της φάσης των playoff θα πρέπει να συναντήσουν την Σλάβια Πράγας που αντιμετωπίζει την ομάδα Σεντ Τζόζεφ από το Γιβραλτάρ.

Έτσι με τον συντελεστή των Τσέχων θα καταταγεί στο κλαμπ των ισχυρών και θα κληρωθεί με ομάδα από ζευγάρι που βρίσκεται στους ανίσχυρους.

Σε πρόκριση «βόμβα» των ερασιτεχνών από το Γιβραλτάρ ο Παναθηναϊκός θα είναι στο γκρουπ των αδυνάτων στην κλήρωση της 2ας Αυγούστου.

Άρης: Με Μακάμπι και αυτός στους ισχυρούς!

Και στον Άρη ισχύουν τα ίδια όπως στην περίπτωση του Παναθηναϊκού. Θέλουν την Μακάμπι Τελ Αβίβ ως αντίπαλο στον γ προκριματικό ώστε να μπουν και αυτοί στους ισχυρούς στην κλήρωση των playoff.

Όμως πρώτα πρέπει οι Κιτρινόμαυροι να αποκλείσουν αυτοί την τωρινή αντίπαλό τους, Γκόμελ.

Στην περίπτωση πρόκρισης του Άρη αλλά αποκλεισμού της Μακάμπι, οι Θεσσαλονικείς θα τοποθετηθούν στο γκρουπ των ανίσχυρων στις 2 Αυγούστου.

ΠΑΟΚ: Αυτός ορίζει την τύχη του!

Για τον ΠΑΟΚ τα πράγματα είναι πολύ απλά. Ο συντελεστής του είναι αρκετά υψηλός και θα τοποθετηθεί στου ισχυρούς στην κλήρωση των playoff. Το μόνο χρέος των ασπρόμαυρων για την είσοδο τους στους ομίλους του Europa Conference League είναι να προκριθεί εις βάρος των Λέφσκι, μια εκ των Βέλεζ ή Χαμρούν και την ομάδα που θα κληρωθεί μαζί τους στις 2 Αυγούστου.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares