Σάββατο, 23 Ιουλίου 2022 13:02

Φόλενταμ – ΑΕΚ 1-2: Βελτιώνεται η Ένωση

Η ΑΕΚ επικράτησε με 2-1 της Φόλενταμ και έκανε το 2x2 στα φιλικά προετοιμασίας στην Ολλανδία. Σε τέσσερα 25λεπτα διεξήχθη το παιχνίδι, δύο διαφορετικές ενδεκάδες από τον Αλμέιδα - Αραούχο και Κοσίδης πέτυχαν τα γκολ για την Ένωση.

Μετά τη νίκη επί της Γκενκ, η ΑΕΚ αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι την ολλανδική Φόλενταμ στο Άλκμααρ, όπου και βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ενόψει της νέας σεζόν, παίρνοντας τη νίκη με 2-1.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα βρέθηκε πίσω στο σκορ από νωρίς, αλλά ανέβασε την απόδοσή της και έφτασε στην ανατροπή. Να σημειωθεί ότι το παιχνίδι διεξήχθη με τη μορφή τεσσάρων 25λέπτων μετά από σχετικό αίτημα της ολλανδικής ομάδας.

Η Φόλενταμ ξεκίνησε πιο δυνατά και κατάφερε να πάρει το προβάδισμα από το 4. Ο Αθανασιάδης έκανε λάθος πάσα, η μπάλα έφτασε στον Αντονούτσι κι αυτός έκανε το 1-0 με σουτ μέσα από την περιοχή.

Στο 9′, μετά από νέο λάθος στην άμυνα της ΑΕΚ, η Φόλενταμ βγήκε στην αντεπίθεση αλλά ο Μούρεν αστόχησε σε τετ-α-τετ. Η ΑΕΚ ανέβασε την πίεσή της στο γήπεδο και έχασε ευκαιρία για την ισοφάριση στο 25′. Ο Γιόνσον έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Αραούχο έπιασε το σουτ στην κίνηση αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου 25λέπτου η Ένωση έφτασε στην ισοφάριση. Μετά από λάθος στην άμυνα της ολλανδικής ομάδας, ο Αραούχο σημείωσε το 1-1 σε κενή εστία στο 32′. Πέντε λεπτά αργότερα, η ΑΕΚ έφτασε κοντά σε δεύτερο γκολ, αλλά το σουτ του Πινέδα πέρασε ελάχιστα δίπλα από την εστία της Φόλενταμ.

Ο Αλμέιδα παρέταξε διαφορετική ενδεκάδα στο τρίτο 25λεπτο, με τον Χρήστο Γιούση να ξεχωρίζει. Ο Μουστακόπουλος αστόχησε από το ύψος του πέναλτι στο 70′, ωστόσο δύο λεπτά αργότερα η ΑΕΚ έκανε την ανατροπή.

Ο τερματοφύλακας της Φόλενταμ ανέτρεψε τον Φράνσον στην περιοχή, ο διαιτητής έδωσε πέναλτι και ο Κοσίδης το εκτέλεσε εύστοχα για το τελικό 1-2 στο 72′.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ στο 1ο ημίχρονο: Αθανασιάδης, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Μάνταλος, Πινέδα, Γκαρσία, Τσούμπερ, Αραούχο

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ στο 2ο ημίχρονο: Στάνκοβιτς, Ραντόνια, Μοχαμάντι, Κορνέζος, Χατζισαφί, Μιτάι, Μουστακόπουλος, Φράνσον, Άμραμπατ, Γιούσης, Κοσίδης

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares