Κυριακή, 24 Ιουλίου 2022 21:37

Προβλημάτισε ο Παναθηναϊκός ενόψει Σλάβια Πράγας

Παναθηναϊκός και Βόλος έμειναν στο 0-0 σε φιλικό παιχνίδι στη Λεωφόρο, λίγες μέρες πριν την πρώτη μάχη των «πρασίνων» κόντρα στη Σλάβια Πράγας για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League (4/8) - Πολλές χαμένες ευκαιρίες από την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε τον Βόλο στη Λεωφόρο σε ένα φιλικό παιχνίδι που δεν ανέδειξε νικητή, καθώς ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ (0-0).

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε τους παίκτες του να αποκτούν ρυθμό ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με τη Σλάβια Πράγας για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League (4/8).

Η ομάδα του Οσβάλντ Τανσό δημιούργησε αρκετές φάσεις από το 30′ μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ενώ οι «πράσινοι» ήταν ανώτεροι στο δεύτερο 45λεπτο (από το 65′ και μετά με αρκετές αλλαγές), έχασαν πολλές ευκαιρίες αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

Δύο πρόσωπα έδειξε το «τριφύλλι» δέκα μέρες πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν. Οι αλλαγές στο δεύτερο μέρος και η αλλαγή συστήματος έκαναν πιο απειλητικό τον Παναθηναϊκό, ωστόσο έμεινε χωρίς γκολ για τρίτο ματς από τα τέσσερα που έχει δώσει στην καλοκαιρινή προετοιμασία.

Πλέον, ο Παναθηναϊκός θα δώσει το τελευταίο του φιλικό πριν τις διπλές αναμετρήσεις με τη Σλάβια, αντιμετωπίζοντας τη Φόλενταμ την Πέμπτη 28 Ιουλίου (20:30, Cosmote Sport 1).

Προβληματικός ο Παναθηναϊκός, έχασε ευκαιρίες ο Βόλος

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν πιο δυνατά, αποκτώντας από τα πρώτα λεπτά την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά εκτός από το σουτ του Καρλίτος που έφυγε άουτ στο 3′, δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν κάποια αξιόλογη φάση στα αντίπαλα καρέ.

Από τη μεριά του, ο Βόλος από το 30′ και μετά ανέβασε την απόδοσή του, πίεζε ψηλά και έχασε αρκετές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ.

Στο 36′ ο Μπαριέντος εκτέλεσε απευθείας το φάουλ αλλά ο Μπρινιόλι μπλόκαρε σταθερά την μπάλα, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Φαν Φέερτ βρέθηκε στην περιοχή από τα αριστερά, έκανε το σουτ αλλά ο Μπρινιόλι απέκρουσε. Στη συνέχεια της φάσης, ο Πέρεθ έβαλε την κόντρα και απομάκρυνε το σουτ του Φερνάντες.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν, χάνοντας νέα μεγάλη ευκαιρία στο 44′. Ο Φερνάντες έκανε ωραία ατομική ενέργεια, έκανε το σουτ αλλά ο Μπρινιόλι έδιωξε σε κόρνερ. Μετά την εκτέλεση του κόρνερ, ήρθαν άλλες δύο ευκαιρίες για τον Βόλο. Ο Φερνάντες έπιασε την κεφαλιά, ο Μπρινιόλι έδιωξε και στη συνέχεια ο Φαν Βέερτ επιχείρησε να σκοράρει με κεφαλιά αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.

Οι αλλαγές βοήθησαν, αλλά οι ευκαιρίες δεν έγιναν γκολ

Ο Παναθηναϊκός πατούσε καλύτερα στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, χάνοντας αρκετές και μαζεμένες ευκαιρίες για να σκοράρει. Πρωταγωνιστής στις περισσότερες εξ αυτών ήταν ο Φώτης Ιωαννίδης. Ο 22χρονος επιθετικός νικήθηκε στο 52′ από τον Κλέιμαν, δεν βρήκε εστία στο 54′, σημάδεψε το δοκάρι στο 58′ και η κεφαλιά του από κοντά στο 60′ πέρασε ελάχιστα δίπλα από την εστία του Βόλου.

Παρά τις πολλές αλλαγές, οι «πράσινοι» συνέχισαν να είναι απειλητικοί, χωρίς όμως να καταφέρνουν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα, μένοντας στο μηδέν σε τρίτο φιλικό από τα τέσσερα που έχουν δώσει φέτος.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπρινιόλι (65′ Λοντίγκιν), Κώτσιρας (65′ Σάντσες), Σένκεφελντ (65′ Πούγγουρας), Μάγκνουσον (65′ Σάρλια), Χουάνκαρ (65′ Γκάνεα), Αλεξανδρόπουλος (65′ Βαγιαννίδης), Πέρεθ (78′ Ηλιάδης), Καρλίτος (46′ Τσέριν), Αϊτόρ (78′ Σαρδέλης), Παλάσιος (78′ Φρόκου), Ιωαννίδης (65′ Καμπετσής).

ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν, Γιούχα, Εσκοβάλ, Μεταξάς, Λούνα (78′ Λυμπεράκης), Μπαριέντος, Σιέλης, Ταχάτος (85′ Ουντρεάγκο), Μεθκίδα, Φερνάντες (85′ Παπαθανασίου), Φαν Φερτ (78′ Σταμένκοβιτς)

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares