Τρίτη, 02 Αυγούστου 2022 15:20

Με Μακάμπι Χάιφα ή Απόλλωνα ο Ολυμπιακός στα play offs του Europa League

Η κληρωτίδα είχε κέφια στα play offs του Europa League και φέρνει απέναντι στον Ολυμπιακό μια εκ των Μακάμπι Χάιφα ή Απόλλων Λεμεσού, αν περάσει τη Σλόβαν.

Απίθανα πράγματα στην κλήρωση για τα play offs του Europa League, με τη μοίρα να παίζει αδιανόητο παιχνίδι στον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα, αν ο πρωταθλητής Ελλάδος καταφέρει και περάσει το εμπόδιο της Σλόβαν Μπρατισλάβας θα παίξει με έναν εκ των Μακάμπι Χάιφα ή Απόλλων Λεμεσού για την πρόκριση στους ομίλους της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης.

Οι ερυθρόλευκοι που πριν μερικές μέρες γνώρισαν τον αποκλεισμό από την ομάδα από το Ισραήλ μέσα στο Καραϊσκάκη από τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, είναι πιθανό να ξαναβρουν απέναντι τους τη Μακάμπι στα play offs του Europa League.

Αυτό θα συμβεί αν εκείνοι περάσουν τους Σλοβάκους και η Μακάμπι Χάιφα αποκλειστεί από τον Απόλλωνα Λεμεσού στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Αν οι Ισραηλινοί περάσουν τους Κύπριους τότε ο Απόλλωνας θα βρεθεί στον δρόμο του Ολυμπιακού.

Η κληρωτίδα είχε «τρελά» κέφια, φτιάχνοντας ένα απίθανο ζευγάρωμα μόλις λίγες μέρες μετά τον αποκλεισμό των Πειραιωτών. Τα πρώτα παιχνίδια θα πραγματοποιηθούν στις 18 Αυγούστου, ενώ οι ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα στις 25 Αυγούστου.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε περίπτωση που οι ερυθρόλευκοι προκριθούν επί της Σλόβαν έχουν εξασφαλισμένη παρουσία στους ομίλους του Conference League.

Αναλυτικά τα ζευγάρια των play offs του Europa League:

Ντνίπρο – ΑΕΚ Λάρνακας/Παρτιζάν
Γάνδη – Ομόνοια
Αούστρια Βιένης – Φενέρμπαχτσε/Σλοβάτσκο
Λίνφιλντ/Ζυρίχη – Χαρτς
Μάριμπορ/Ελσίνκι – Σίλκεμποργκ
Μάλμε/Ντουντελάνζ – Σίβασπορ
Καραμπάγκ/Φερεντσβάρος – Σάμροκ Ρόβερς/Σκούπι
Ολυμπιακός/Σλόβαν – Μακάμπι Χάιφα/Απόλλων Λεμεσού
Ερυθρός Αστέρας/Πιούνικ – Σέριφ Τίρασπολ/Πλζεν

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares