Τρίτη, 02 Αυγούστου 2022 15:22

Conference League: Με Ζρίνσκι ή Τόμπολ ο Ολυμπιακός αν αποκλειστεί από τη Σλόβαν

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει μια εκ των Ζρίνσκι ή Τόμπολ αν δεν καταφέρει να περάσει το εμπόδιο της Σλόβαν Μπρατισλάβας στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Ο Ολυμπιακός έμαθε τους αντιπάλους του και στα play offs του Europa Conference League, αν δεν καταφέρει να περάσει το εμπόδιο της Σλόβαν Μπρατισλάβας στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Οι ερυθρόλευκοι λοιπόν αν αποκλειστούν θα κληθούν να αντιμετωπίσουν μια εκ των Ζρίνσκι Μόσταρ ή Τόμπολ Κοστανάι στα play offs της τρίτης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Η πρώτη αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Βοσνίας, ενώ η δεύτερη σε εκείνο του Καζακστάν και αν ο Ολυμπιακός παίξει με μια εκ των δυο το πρώτο ματς θα το δώσει εκτός έδρας και το δεύτερο στο Καραϊσκάκη.

Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στις 18 Αυγούστου και η ρεβάνς στις 25 Αυγούστου. Υπενθυμίζεται ότι αν ο Ολυμπιακός περάσει τη Σλόβαν θα παίξει για τα play offs του Europa League είτε με τη Μακάμπι Χάιφα είτε με τον Απόλλωνα Λεμεσού, ενώ θα έχει εξασφαλίσει την παρουσία του στους ομίλους του Europa Conference League.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares