Σάββατο, 06 Αυγούστου 2022 18:30

Απώλεια με το… καλησπέρα | Fulham 2-2 Liverpool: Match Review

Η Liverpool δυσκολεύτηκε στην πρεμιέρα της φετινής Premier League απέναντι στη Fulham, φεύγοντας από το Craven Cottage με τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2).

Επόμενο ματς για τους Reds, τη Δευτέρα 15/8 (22:00) με την Crystal Palace στο Anfield.

Η νεοφώτιστη Fulham υποδέχτηκε στο Craven Cottage τη Liverpool και της έβαλε δύσκολα στην 1η αγωνιστική της Premier League, υποχρεώνοντας τους Reds στην πρώτη απώλεια βαθμών (2-2) για φέτος.

Ο Mitrovic άνοιξε το σκορ, ο Nunez (ήρθε από τον πάγκο, έδωσε και ασίστ) απάντησε με το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Liverpool, ο Σέρβος επιθετικός της Fulham σκόραρε ξανά δίνοντας εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του αλλά ο Salah 10 λεπτά πριν το τέλος διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Αυτή ήταν η 6η διαδοχική πρεμιέρα πρωταθλήματος που σκοράρει ο Αιγύπτιος.

Ο Mitrovic συνεχίζει… καυτός από πέρσι

Ο Klopp επέλεξε τον Firmino για βασικό στην επίθεση μαζί με Firmino-Salah, αφήνοντας τον Nunez στον πάγκο.

Η Fulham είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στα πρώτα λεπτά, χωρίς όμως να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Alisson. Οι Reds βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 15ο λεπτό με τον Diaz αλλά το γκολ ακυρώθηκε καθώς ο Robertson που συμμετείχε στη φάση, ήταν σε θέση οφσάιντ.

Η Liverpool ανέβασε την πίεσή της προς τα καρέ της Fulham, με τον Salah να χάνει ευκαιρία στο 22ο λεπτό, καθώς η κεφαλιά του μέσα από την περιοχή να περνάει άουτ.

Ωστόσο, οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα. Η Fulham αναπτύχθηκε ωραία από τη δεξιά πλευρά, ο Tete έκανε τη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και ο Mitrovic νίκησε τον Arnold στον αέρα, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 στο 32ο λεπτό.

Η Liverpool προσπάθησε να απαντήσει και στο 39ο λεπτό ο Diaz βρέθηκε στην περιοχή από τα αριστερά, έκανε το σουτ αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

«Κόκκινη» αντίδραση με Nunez-Salah, αλλά ο Mitrovic σήκωσε τη Fulham στους ώμους του

Με το ξεκίνημα του δευτέρου 45λέπτου, ο Klopp πέρασε στο ματς τους Nunez και Elliott, ωστόσο η Fulham έδειχνε να πατάει καλύτερα και άγγιξε το δεύτερο γκολ στο 56ο λεπτό, με το σουτ του Kebano από τα δεξιά της περιοχής, να σταματάει στο δοκάρι του Alisson.

Ο Nunez βρέθηκε σε θέση βολής λίγο μετά την είσοδό του αλλά προτίμησε να κάνει πάσα αντί να σουτάρει, ενώ στο 61ο λεπτό, μετά από ωραία μπαλιά του Salah από τα δεξιά, επιχείρησε να σκοράρει από τη μικρή περιοχή με τακουνάκι αλλά ο Rodak τον νίκησε.

Η επιρροή του Ουρουγουανού στο επιθετικό κομμάτι δεν άργησε να φανεί, όπως δεν άργησε να έρθει και το πρώτο του επίσημο γκολ με τη Liverpool. Όπως και στην προηγούμενη φάση, ο Salah έκανε το γύρισμα από τα δεξιά στην περιοχή βρίσκοντας την κατάλληλη στιγμή τον Nunez, ο οποίος έκανε ξανά τακουνάκι και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1 στο 64ο λεπτό.

Το μομέντουμ έλεγε Liverpool, η οποία είχε ευκαιρίες για την ανατροπή με τους Nunez και Diaz, αλλά η Fulham πήρε εκ νέου το προβάδισμα. Ο van Dijk ανέτρεψε εντός περιοχής τον Mitrovic, ο διαιτητής έδωσε το πέναλτι και ο Σέρβος επιθετικός εκτέλεσε εύστοχα σκοράροντας ξανά για το 2-1 στο 72ο λεπτό.

Οι Reds δεν το έβαλαν κάτω και κατάφεραν να φέρουν ξανά το ματς στα ίσα. Ο Alexander-Arnold έκανε τη σέντρα στην περιοχή, ο Nunez πήγε να κατεβάσει την μπάλα, καταλήγοντας να κάνει tap-in στον Salah που ήταν δίπλα και ο Αιγύπτιος από κοντά νίκησε τον Rodak για το 2-2 στο 80ό λεπτό.

Η Liverpool πίεσε μέχρι το τέλος για το τρίτο γκολ και έχασε μεγάλη ευκαιρία στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, με το φαλτσαριστό σουτ του Henderson να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Rodak.

Οι συνθέσεις

Fulham: Rodak; Tete, Tosin, Ream, Robinson; Palhinha, Reed, Pereira; De Cordova-Reid, Kebano, Mitrovic

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson; Fabinho (Milner 59′), Henderson, Thiago (Elliott 51′); Salah, Diaz (Carvalho 78′), Firmino (Nunez 51′)

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares