Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2022 14:41

Στον ΑΟ Τυμπακίου ο Κώστας Κουκούλης

Ο ΑΟ Τυμπακίου θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του συριανού ποδοσφαιριστή, Κώστα Κουκούλη.

Ο Κώστας Κουκούλης ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Επισκοπή Ρεθύμνου στη  Super League 2, έχοντας την περσινή σεζόν 8 συμμετοχές επέλεξε να παραμείνει στην Κρήτη και να υπογράψειστο Τυμπάκη, που σύμφωνα με τις δηλώσεις του εξεπλάγην από την προσέγγιση των ανθρώπων της ομάδας .

Ο νεαρός Συριανός επιθετικός είναι γεννημένος το 2000 και ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στον Άγιαξ Σύρου. Πριν φύγει από τη Σύρο αγωνίστηκε με τη φανέλα του ΑΟ Σύρου. Εκτός του νησιού έχει αγωνιστεί στην ΑΕΚ (Κ15-Κ16), στον Πανιώνιο (Κ19), στον Κισσαμικό (Κ19) στην ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ (Γ΄Εθνική), με την τελευταία του ομάδα να είναι η Επισκοπή, όπου έγινε επαγγελματίας.

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την συμφωνία του με τον ΑΟΤ παραχώρησε στο ?????????? ο Κώστας Κουκούλης.

Ο νεαρός εξτρέμ ήρθε στην ομάδα της Μεσσαράς με πολύ καλές συστάσεις, έχοντας αγωνιστεί πέρυσι στο πρωτάθλημα της Super League 2 για λογαριασμό της Επισκοπής.

Ο ίδιος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την προσέγγιση της ομάδας, ενώ ξεκαθάρισε ότι θα κάνει τα πάντα για να βοηθήσει το σωματείο να πετύχει τον στόχο του στο δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Για τους λόγους που αποφάσισε να φορέσει τη φανέλα του ΑΟΤ τη νέα αγωνιστική χρονιά: «Με εξέπληξε η προσέγγιση του ΑΟΤ, θεώρησα ότι είναι μια ομάδα η οποία ταιριάζει στα μέτρα μου, ο προπονητής και ο τεχνικός διευθυντής έπαιξαν μεγάλο ρόλο στην τελική μου απόφαση, υπάρχει ένα άριστο κλίμα και οι εγκαταστάσεις είναι άρτιες για έναν ποδοσφαιριστή»

Για τους στόχους που έχει ο ίδιος αλλά και η ομάδα για τη νέα σεζόν«θεωρώ ότι θα είναι μια πολύ δύσκολη χρονιά, οι ομάδες είναι όλες δυνατές, ο ΑΟΤ θα παλέψει σε κάθε αγώνα, θεωρώ ότι ο στόχος μιας καλής πορείας θα είναι η ρότα της ομάδας, όσο για εμένα προσωπικός στόχος να διακριθώ μέσα από τα παιχνίδια να δικαιώσω τους ανθρώπους που πίστεψαν σε εμένα και να γίνω καλύτερος».

Το μήνυμα του στον κόσμο της ομάδας:  «ανυπομονώ να ζήσω την ατμόσφαιρα για την οποία έχω ακούσει πολλά από τη πρώτη μέρα στο Ηράκλειο, τα μάτια των φίλων της ομάδας να ετοιμάζονται να δουν κάτι αξιόλογο φέτος».

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares