Τρίτη, 23 Αυγούστου 2022 12:00

To ευχαριστώ της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη δίνει απάντηση σε δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για αποκλεισμό από τις υποτροφίες της Ολυμπιακής Επιτροπής λόγω ηλικίας.

Αναλυτικά:

Σε συνέχεια δηλώσεων και δημοσιευμάτων που λανθασμένα αναφέρουν ότι η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη δεν έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα Ολυμπιακών Υποτροφιών της ΔΟΕ λόγω ηλικίας, η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, θέλει να επισημάνει ότι η Πρωταθλήτρια Ευρώπης στο βάδην, έχει ενταχθεί κανονικά στο πρόγραμμα από το ξεκίνημα του και εισπράττει το ποσό που δικαιούται.

Η αρχική πρόταση της Επιτροπής Ολυμπιακής Προετοιμασίας της ΕΟΕ για θέσπιση ηλικιακών ορίων είχε απορριφθεί από την Ολομέλεια της ΕΟΕ με αποτέλεσμα η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη όπως και άλλοι αθλητές να ενταχθούν στις Ολυμπιακές Υποτροφίες. Αντίθετα αποκλείστηκαν όσοι είχαν εξασφαλισμένους χορηγούς.

Επίσης η ΕΟΕ, παρέδωσε στην πρωταθλήτρια μας, το ποσό που πήραν όλοι οι αθλητές που προκρίθηκαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ήτοι 10.000 ευρώ εφάπαξ, ενώ η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη είναι και ενταγμένη στην ομάδα (ή στη λίστα ) των αθλητών που προτείνονται για χορηγία στο πρόγραμμα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής «Υιοθετείστε έναν Αθλητή στο Δρόμο για το Παρίσι».

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή στηρίζει από την πρώτη στιγμή την προσπάθεια της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη και δεν είναι τυχαίο ότι η Πρωταθλήτρια Ευρώπης στα συγχαρητήρια που της δώσαμε μετά το δεύτερο χρυσό στο Μόναχο, απάντησε με νόημα ως εξής: «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ! Για όλα!» δείχνοντας το ήθος της για μία ακόμη φορά.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares