Πέμπτη, 08 Σεπτεμβρίου 2022 13:37

Liverpool αγνοείται (ακόμα) και διασύρεται | Napoli 4-1 Liverpool: Match Review

Η Liverpool ήταν αποκαρδιωτική στο Stadio Diego Armando Maradona και γνώρισε βαριά ήττα με 4-1 από τη Napoli στην πρεμιέρα του 1ου ομίλου του Champions League.

Επόμενο ματς για τους Reds, το Σάββατο 10/9 (17:00) με τη Wolves στο Anfield για την 7η αγωνιστική της Premier League

Η πρεμιέρα των ομίλων του φετινού Champions League δεν άρχισε καθόλου, μα καθόλου καλά για τη Liverpool, η οποία παρουσιάστηκε αγνωρίστη απέναντι στη Napoli, φεύγοντας από το Stadio Diego Armando Maradona με βαριά ήττα (4-1).

Οι Reds ήταν απογοητευτικοί, χωρίς ενέργεια, χωρίς πάθος, χωρίς εκρηκτικότητα, έκαναν το ένα λάθος μετά το άλλο και δέχτηκαν ένα ηχηρό χαστούκι από την πρώτη κιόλας αγωνιστική του ομίλου.

Ο μόνος που διασώθηκε από το… ναυάγιο ήταν ο Diaz που πέτυχε το μοναδικό γκολ της Liverpool.

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής

Ajax – Rangers 4-0
Napoli – Liverpool 4-1

Η επόμενη (2η) αγωνιστική

Liverpool-Ajax (22:00, 13/9)
Rangers-Napoli (22:00, 13/9)

Η βαθμολογία του 1ου ομίλου

Ajax 3 (4-0)
Napoli 3 (4-1)
Liverpool 0 (1-4)
Rangers 0 (0-4)

Μια κόκκινη παραπαίουσα άμυνα…

Ο Klopp παρέταξε τη Liverpool με 3 αλλαγές σε σχέση με το ματς κόντρα στην Everton, ξεκινώντας τους Robertson, Milner και Firmino στο αρχικό σχήμα. Ωστόσο, όλα πήγαν στραβά από τα πρώτα λεπτά με αποτέλεσμα οι Reds να βρεθούν από νωρίς πίσω στο σκορ.

Μόλις στο 4ο λεπτό ο Zielinski έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Milner και ο διαιτητής Del Cerro Grande έδωσε το πέναλτι, με τον Zielinski να νικάει τον Alisson για το 1-0.

Στο 18ο λεπτό, η Napoli κέρδισε δεύτερο πέναλτι μετά από πάτημα του van Dijk στον Osimhen, ο οποίος ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά αυτή τη φορά ο Alisson απέκρουσε. Ωστόσο, οι παίκτες του Spalletti με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού βρήκαν ξανά τον δρόμος προς τα δίχτυα, με τον Zielinski να βρίσκει ωραία τον Anguissa στην περιοχή ο οποίος πέτυχε το 2-0 για τους Ιταλούς στο 31ο λεπτό. Μια φάση που ξεκίνησε από λάθος του Gomez.

Τα… βάσανα δεν είχαν τελειωμό για τη Liverpool καθώς πριν την ανάπαυλα δέχτηκε κι άλλο γκολ. Στο 41ο λεπτό ο Spalletti πέρασε τον Simeone στο παιχνίδι και 3 λεπτά αργότερα σκόραρε από κοντά μετά από σέντρα του Kvaratskhelia, κάνοντας το 3-0. Ένα γκολ που προήλθε ξανά από λάθος του Gomez.

Παραδομένη στη μοίρα της η Liverpool…

Ο εφιάλτης για τη Liverpool συνεχίστηκε με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Zielinski σκόραρε ξανά στο 47ο λεπτό, κάνοντας το 4-0. Οι Reds έδειξαν σημάδια αντίδραση, μειώνοντας σε 4-1 με ωραίο σουτ του Diaz στο 49ο λεπτό, αλλά μέχρι εκεί.

Thiago, Nunez, Jota και Arthur (ντεμπούτο με τη Liverpool) πέρασαν στο ματς, αλλά κανείς δεν κατάφερε να δημιουργήσει κάποια απειλητική φάση, με αποτέλεσμα η Liverpool να δεχτεί την πιο βαριά ήττα στην ιστορία της στο Champions League.

Οι συνθέσεις

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Gomez (Matip 46′), Van Dijk, Robertson; Fabinho, Milner (Thiago 62′), Elliott (Arthur 77′); Salah (Jota 62′), Diaz, Firmino (Nunez 62′)

Napoli: Meret; Di Lorenzo, Rrahmani, Kim, Olivera; Anguissa, Lobotka, Zielinski; Politano, Osimhen, Kvaratskhelia

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares