Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2022 21:36

Δεύτερη ήττα για τον Ολυμπιακό στο Europa League

«Αέρας» οι Γερμανοί στο «Γ. Καραϊσκάκης»! Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός απέναντι στη Φράιμπουργκ, με τη γερμανική ομάδα να επικρατεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» με 3-0, για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Οι Πρωταθλητές Ελλάδας υπέστησαν τη δεύτερη ήττα τους ενώ οι Γερμανοί έκαναν το δύο στα δύο και έβαλαν γερές βάσεις για την πρωτιά του ομίλου.

Οι Ερυθρόλευκοι δεν κατάφεραν να φανούν ανταγωνιστικοί απέναντι στην ομάδα του Κριστιάν Στράιχ, με τους φιλοξενούμενους να κάνουν το «2 στα 2» στον όμιλο, ενώ οι Πειραιώτες παρέμειναν χωρίς πόντο. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Καραμπάγκ επικράτησε εντός έδρας με 3-0 της Ναντ.

Ο Ολυμπιακός στον απόηχο της σπουδαίας μεταγραφής του Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος ανακοινώθηκε και αποθεώθηκε από τους οπαδούς των Πειραιωτών στο «Γ. Καραϊσκάκης», αντιμετώπισε πολλά προβλήματα και ηττήθηκε από τους Γερμανούς, που άνοιξαν το σκορ στο Χέφλερ στο 5’ και πέτυχαν δύο ακόμα γκολ με τον Γκρέγκοριτς (25’, 53’).

Οι πρωταθλητές καλούνται πλέον να αφήσουν πίσω τους το παιχνίδι με την Φράιμπουργκ και να επικεντρωθούν στο ματς που ακολουθεί για το πρωτάθλημα με τον Αρη στο «Κ. Βικελίδης» (18/9, 20:00) για την 5η αγωνιστική της Super League.

Ετσι παρατάχθηκαν οι δύο ομάδες

Ο Κάρλος Κορμπεράν παρέταξε τον Ολυμπιακό με 4-2-3-1, έχοντας τον Βατσλίκ μπροστά από την εστία και τους Βρσάλικο, Μπα, Σισέ και Ρέτσο στην τετράδα της άμυνας. Οι Εμβιλά και Μπουχαλάκης ήταν στα χαφ, με τους Μπόουλερ, Μπιελ και Μασούρα πίσω από τον Ουί-Τζο Χουάνγκ, Από την άλλη, ο Κριστιάν Στράιχ ξεκίνησε τη Φράιμπουργκ με την εξής 11άδα: Φλέκεν, Σίλντιγια, Γκίντερ, Λίνχαρτ, Γκούντερ, Ντόαν, Εγκεσταϊν, Χέφλερ, Γκρίφο, Κιερέ και Γκρέγκοριτς.

Κακό ξεκίνημα…

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα το παιχνίδι και απείλησαν στο πρώτο λεπτό με τον Κιέρε. Μετά το λάθος του Μπα, ο επιθετικός της Φράιμπουργκ έκλεψε την μπάλα και σούταρε μέσα από τη μεγάλη περιοχή, αλλά ο Τόμας Βατσλίκ έπεσε και απέκρουσε.

Στο 5’ η γερμανική ομάδα κατάφερε να ανοίξει το σκορ με κεφαλιά του Χέφλερ, μετά από εκτέλεση φάουλ του Γκρίφο. Οι φιλοξενούμενοι έβαλαν παίκτες μέσα στην περιοχή του Ολυμπιακού και ο Χέφλερ με κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.

Επτά λεπτά αργότερα η Φράιμπουργκ απείλησε με τον Γκρέγκοριτς. Ο Αυστριακός φορ είδε την μπάλα να στρώνεται μπροστά του μετά τις κόντρες και έκανε το σουτ από το ύψος του πέναλτι, με την μπάλα να φεύγει δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Βατσλίκ. Δευτερόλεπτα μετά τη φάση του Γκρέγκοριτς, ο Ολυμπιακός απάντησε με τον Ουί-Τζο Χουάνγκ. Ο Νοτιοκορεάτης επιθετικός έκανε ωραία κίνηση και σούταρε, αλλά ο Φλέκεν μπλόκαρε.

Στο 19’ και στο 21’ οι Γερμανοί είχαν δύο ακόμα τελικές. Στην πρώτη περίπτωση ο Βατσλίκ μπλόκαρε μετά την προβολή που έκανε ο Γκρέγκοριτς, ενώ στη δεύτερη ο Τσέχος πορτιέρο απέκρουσε το σουτ του Κιερέ. Τέσσερα λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 2-0, με σουτ του Γκρέγκοριτς από το ύψος της μικρής περιοχής, μετά την πάσα του Κιέρε.

Οι Ερυθρόλευκοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και στο 39’ έφτασαν κοντά στο γκολ, αλλά ο Μπιελ δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, μετά την προσπάθεια του Ουί-Τζο Χουάνγκ. Ετσι, το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 0-2.

Αλλαγές από τον Κορμπεράν

Πριν την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου ο Κάρλος Κορμπεράν έκανε δύο αλλαγές, με τον Ισπανό να βάζει στο ματς τους Ρέαμπτσιουκ και Κούντε αντί των Μπουχαλάκη και Ρέτσου. Οι Γερμανοί, όμως, στο 53’ πέτυχαν τρίτο γκολ με τον Γκρέγκοριτς, μετά την κεφαλιά πάσα του Γκούντερ. Ο Αυστριακός βρέθηκε απέναντι από τον Βατσλίκ και με σουτ έκανε το 0-3.

Δέκα λεπτά μετά το γκολ της Φράιμπουργκ, ο Κορμπεράν έκανε δύο ακόμα αλλαγές, με τους Ελ Αραμπί και Γκάρι Ροντρίγκες να παίρνουν τις θέσεις των Μπόουλερ και Μασούρα. Στο 70’ ο Ισπανός ολοκλήρωσε τις κινήσεις του, με τον Αβιλα αντί του Βρσάλικο.

Ένα λεπτό αργότερα οι Ερυθρόλευκοι απείλησαν με τον Εμβιλά. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Γάλλος μέσος βρέθηκε στο δεύτερο δοκάρι και προσπάθησε να σκοράρει με κεφαλιά, αλλά δεν κατάφερε να δώσει στην μπάλα πορεία προς την εστία του Φλέκεν.

Στο 82’ ο Κέιτελ πήρε την κεφαλιά μπροστά από τον Βατσλίκ, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Χέφλερ, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι, με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται με το σκορ στο 0-3.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βατσλίκ, Βρσάλικο (71′ Άβιλα), Μπα, Σισέ, Ρέτσος (46′ Κούντε), Εμβιλά, Μπουχαλάκης (46′ Ρέαμπτσιουκ), Μπόουλερ (63′ Αραμπί), Μπιέλ, Μασούρας (63′ Γκ. Ροντρίγκες) και Ουί Τζο.

ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ: Φλέκεν, Γκούντερ, Λάινχαρτ, Γκιντέρ, Σιντίλα (78′ Κούμπλερ), Χόεφλερ, Έγκεστεϊν, Γκρίφο (78′ Γκρίφο), Ντοάν (69′ Πέτερσεν), Κιερέ (63′ Γέονγκ) και Γκρέγκοριτς (63′ Σάντε).

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares