Κυριακή, 02 Οκτωβρίου 2022 11:40

Αυτά θα παθαίνει μέχρι να ξυπνήσει | Liverpool 3-3 Brighton: Match Review

Η Liverpool βρέθηκε να χάνει με 2-0 από τη Brighton στο Anfield, έκανε την ολική ανατροπή (3-2), αλλά τα αμυντικά της λάθη την πρόδωσαν ξανά και μέτρησε άλλη μια απώλεια (3-3) στη φετινή Premier League.

Επόμενο ματς για τους Reds, την Τρίτη 4/10 (22:00) με τη Rangers στο Anfield για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Liverpool ακόμη σε κρίση…

Στην επανέναρξη της Premier League, η Liverpool υποδέχτηκε στο Anfield την Brighton, η οποία σόκαρε τους Reds με δύο γκολ του Trossard στο πρώτο 20λεπτο, ο Firmino το πήρε πάνω του (2 γκολ) και χάρη σε αυτογκόλ του Webster η ομάδα του Klopp έκανε την ολική ανατροπή (3-2), ωστόσο η Liverpool δεν έδειξε να έχει μάθη από τα λάθη της φέτος, η άμυνά της την πρόδωσε ξανά και ο Trossard χτύπησε ξανά στα τελευταία λεπτά, με τους «γλάρους» να παίρνουν τον βαθμό της ισοπαλίας (3-3) στο Anfield.

Βασικός αγωνίστηκε ο Κώστας Τσιμίκας (αντικαταστάθηκε στο 59ο λεπτό από τον Milner) – Συνεχίζουν να μην πείθουν με τις εμφανίσεις τους οι Reds στο πρώτο ματς μετά το international break.

2 νίκες σε 7 αγώνες και 9η θέση με 10 βαθμούς μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα.

Ο Trossard πάγωσε το Anfield πριν καν το 20λεπτο

Νωθρό ξεκίνημα από τη Liverpool, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα το χειρότερο δυνατό για την ομάδα του Klopp. Μόλις στο 4ο λεπτό ο Trossard έδωσε το προβάδισμα στη Brighton (0-1) και στο 18ο λεπτό διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του, παγώνοντας ολοκληρωτικά το Anfield (0-2).

Η Liverpool είχε σφυγμό και μείωσε με τον Firmino στο 33ο λεπτό μετά από ασίστ του Salah (1-2).

Ο Firmino έφερε τα πάνω-κάτω, αλλά η άμυνα πρόδωσε τη Liverpool

Ο Klopp πέρασε τον Diaz στο δεύτερο 45λεπτο, οι Reds έγιναν πιο κινητικοί επιθετικά και δεν άργησε να γυρίσει εντελώς η κατάσταση.

Ο Firmino χτύπησε ξανά στο 54ο λεπτό και με τρομερή προσποίηση και ιδανικό πλασέ ισοφάρισε σε 2-2 μετά από ασίστ του Diaz, ενώ στο 63ο λεπτό, μετά από εκτέλεση του Alexander-Arnold από τα δεξιά, η μπάλα χτύπησε στον ώμο του Webster και την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του, με τη Liverpool να κάνει ολική ανατροπή και να περνάει μπροστά στο σκορ (3-2).

Οι Reds είχαν (φαινομενικά) τον έλεγχο του παιχνιδιού στη συνέχεια, αλλά δεν κατάφεραν να περιορίσουν τα λάθη στην άμυνα. Η Brighton με τη σειρά της δεν παράτησε το ματς και τελικά δικαιώθηκε ξανά με τον Trossard, ο οποίος σκόραρε στο 83ο λεπτό κάνοντας χατ-τρικ και διαμορφώνοντας το τελικό 3-3.

Οι συνθέσεις

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Tsimikas (Milner 59′); Fabinho, Henderson (Elliott 59′), Thiago (Nunez 89′); Salah, Carvalho (Diaz 46′), Firmino (Jota 75′)

Brighton: Sanchez; Veltman, Webster, Dunk, Estupinan (Lallana 75′); Gross (Mitoma 65′), Caicedo, Mac Allister; March, Trossard, Welbeck

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares