Τετάρτη, 05 Οκτωβρίου 2022 10:28

Που και που κυριαρχεί και νικάει | Liverpool 2-0 Rangers: Match Review

Η Liverpool ξεπέρασε το εμπόδιο της Rangers για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, επικρατώντας με 2-0 στο Anfield χάρη σε γκολ του Alexander-Arnold και του Salah.

Επόμενο ματς για τους Reds, την Κυριακή 9/10 (18:30) με την Arsenal στο Emirates Stadium για την 9η αγωνιστική της Premier League.

Η Liverpool επέστρεψε στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις (μένει να φανεί αν θα υπάρξει και συνέχεια βέβαια), παίρνοντας τη νίκη με 2-0 στο Anfield απέναντι στη Rangers και έμεινε μόνη στη 2η θέση του ομίλου πίσω από την πρωτοπόρο Napoli.

Οι Reds ήταν ανώτεροι σε όλο το διάστημα της αναμέτρησης, με τον Κώστα Τσιμίκα να ξεκινάει βασικός και να αγωνίζεται όλο το 90λεπτο.

Ο Alexander-Arnold άνοιξε το σκορ με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ νωρίς στο πρώτο ημίχρονο και ο Salah με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στις αρχές του δευτέρου μέρους σφράγισε τη νίκη για τη Liverpool.

Η 3η αγωνιστική

Liverpool – Rangers 2-0
Ajax – Napoli 1-6

Η επόμενη (4η) αγωνιστική (12/10)

Rangers – Liverpool
Napoli – Ajax

Η βαθμολογία του 1ου ομίλου

Napoli 9
Liverpool 6
Ajax 3
Rangers 0

Η γκολάρα Arnold άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη

Ο Jurgen Klopp έριξε από το ξεκίνημα μαζί τους Diaz, Jota, Salah και Nunez, με το σύστημα να μοιάζει με 4-2-4.

Οι Reds ξεκίνησαν δυναμικά ψάχνοντας το γρήγορο γκολ και το πέτυχαν μόλις στο 7ο λεπτό με τον παίκτη που το τελευταίο διάστημα τα έχει… ακούσει για τις προβληματικές εμφανίσεις του. Ο λόγος για τον Alexander-Arnold, ο οποίος με υποδειγματική απευθείας εκτέλεση φάουλ, δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον McGregor και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Η ομάδα του Klopp συνέχισε το υψηλό τέμπο στο ματς, χάνοντας ευκαιρίες με τους Diaz και Salah στα επόμενα λεπτά, ενώ ο Nunez προσπάθησε να σκοράρει αλλά ο McGregor ήταν καθοριστικός και μέτρησε 6 αποκρούσεις στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Salah σκόραρε (επιτέλους) και σφράγισε τη νίκη

Η εικόνα δεν άλλαξε στο δεύτερο 45λεπτο. Η Liverpool συνέχισε να είναι ανώτερη, έψαχνε το γκολ που θα κλειδώσει τη νίκη και το πέτυχε στο 53ο λεπτό. Ο Diaz πήρε το πέναλτι, με τον Salah να εκτελεί εύστοχα για το 2-0.

Αυτό ήταν το 35ο γκολ του Αιγύπτιου επιθετικού στο Champions League, που τον κατατάσει στη δεύτερη θέση των σκόρερ αγγλικών ομάδων στη διοργάνωση, πίσω μόνο από Aguero και Drogba (36 γκολ).

Οι Reds έχασαν κι άλλες ευκαιρίες για να διευρύνουν το προβάδισμά τους, φτάνοντας τις 23 τελικές, αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν άλλο γκολ.

Από τη μεριά της η Rangers θα μπορούσε να είχε σκοράρει στα τελευταία λεπτά, αλλά τη μία ο Τσιμίκα έδιωξε εντυπωσιακά το σουτ του Sakala πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή και στη συνέχεια ο Alisson σταμάτησε από κοντά τον Colak.

Οι συνθέσεις

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold (Gomez 90+3′), Matip, Van Dijk, Tsimikas; Henderson (Fabinho 69′), Thiago (Milner 80′); Salah, Jota (Firmino 69′), Diaz; Nunez (Elliott 80′)

Rangers: McGregor; King, Goldson, Davies (Kamara 81′); Tavernier, Lundstrum, Tillman (Sakala 65′), Davis (Jack 66′), Barisic; Kent (Matondo 81′), Morelos

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares