Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2022 17:53

Θα είναι στο Final Four και φέτος ο Ολυμπιακός; – Τι λένε οι στοιχηματικές; [pics]

Ποια είναι τα φαβορί για τη Euroleague, τι βλέπουν οι στοιχηματικές εταιρίες και ποιες είναι οι πιθανότητες να πάνε Final Four Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός.

Η μεγάλη (μπασκετική) στιγμή έφτασε! Η Euroleague ξεκινάει σήμερα, έχοντας μάλιστα μπει σε μια νέα εποχή, μετά την αποχώρηση του Τζόρντι Μπερτομέου από την προεδρία. Ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα με τον Μάρσαλ Γκλίκμαν αναλαμβάνουν να «τρέξουν» τη διοργάνωση.

Από τη φετινή διοργάνωση θα λείπουν οι ρωσικές ομάδες (ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ούνικς Καζάν και Ζενίτ) λόγω του πολέμου στην Ουκρανία, ενώ επιστρέφει στο προσκήνιο η Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και η Βίρτους Μπολόνια.

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένο στο βαρύτιμο τρόπαιο που περιμένει στο Κάουνας (εκεί όπου, όπως όλα δείχνουν, θα διεξαχθεί το Final-4 το 2023) και φυσικά το μεγάλο ερώτημα είναι το εξής: ποια είναι τα φαβορί για την κατάκτηση της φετινής Euroleague;

Η σεζόν ξεκινάει σήμερα και οι στοιχηματικές εταιρείες έχουν ήδη κάνει τις προβλέψεις τους για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, έχοντας δώσει τα προγνωστικά και τις αποδόσεις τους για τα φαβορί.

Όπως προκύπτει από τρεις μεγάλες στοιχηματικές, το μεγάλο φαβορί δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από την Αναντολού Εφές, η οποία αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια Ευρώπης για δύο διαδοχικές σεζόν.

Η τουρκική ομάδα παρουσιάζεται αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κούπα και για το τρομερό «three-peat». Οι δύο από τις 3 στοιχηματικές καθιστούν την Εφές πρώτο φαβορί με απόδοση που κυμαίνεται στο 3.75-4.00.

Στην κούρσα ακολουθεί… μάχη της Ισπανίας. Μία εταιρεία δίνει 4.05 στη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ μια άλλη δίνει απόδοση 4.50. Παράλληλα, από πολύ κοντά είναι και η Μπαρτσελόνα, η οποία κυμαίνεται στο 4.00-4.40.

Από εκεί και πέρα, οι ομάδες που κλείνουν την 4άδα των φαβορί για τον τίτλο (και κατ’επέκταση την 4άδα του FinaFour) είναι η Φενέρμπαχτσε (10.00-11.00), η Αρμάνι Μιλάνο (10.00-12.00), αλλά φυσικά και ο Ολυμπιακός (8.50-13.00).

Αρκετά πιο κάτω και εκτός Playoffs βρίσκεται ο Παναθηναϊκός ο οποίος φιγουράρει μεταξύ 12ης και 14ης θέσης στη λίστα των φαβορί (75.00-85.00).

Αναλυτικά οι θέσεις και οι αποδόσεις που δίνουν σε κάθε ομάδα 3 κορυφαίες στοιχηματικές εταιρίες:

EUR1

 

EUR2

 

EUR3

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares