Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2022 10:41

Κάποιος θα την πλήρωνε | Rangers 1-7 Liverpool: Match Review

Η Liverpool ήταν ισοπεδωτική στη Γλασκώβη διαλύοντας με 7-1 τη Rangers για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, με τον Salah να γράφει ιστορία καθώς πέτυχε το πιο γρήγορο χατ-τρικ στην ιστορία της διοργάνωσης.

Επόμενο ματς για τους Reds, την Κυριακή 16/10 (18:30) με τη Manchester City στο Anfield για την 11η αγωνιστική της Premier League.

Κάποιος θα πλήρωνε… το μάρμαρο για όλη τη μουρμούρα του τελευταίου διαστήματος. Και αυτή ήταν η Rangers.

Η Liverpool ταξίδεψε στο Ibrox Stadium για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League και διέλυσε χωρίς οίκτο με 7-1 τη Rangers. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Mo Salah για τους Reds, ο οποίος μπήκε ως αλλαγή στο 68ο λεπτό και πέτυχε το πιο γρήγορο χατ-τρικ στην ιστορία του Champions League (75′, 80′, 81′), φτάνοντας παράλληλα τα 38 γκολ στη διοργάνωση.

Η Rangers έκανε το… λάθος και προηγήθηκε με τον Arfield, η Liverpool όμως απάντησε άμεσα με τον Firmino, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο πέτυχε άλλα 6 γκολ (Firmino, Salah x3, Nunez, Elliott).

Ο Κώστας Τσιμίκας ξεκίνησε βασικός για άλλη μια φορά (αντικαταστάθηκε στο 67ο λεπτό) και μάλιστα μοίρασε την ασίστ στο 1-1 του Firmino.

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής
Napoli-Ajax 3-1
Rangers-Liverpool 1-7

Η βαθμολογία του 1ου ομίλου
1.Napoli 12
2.Liverpool 9
3.Ajax 3
4.Rangers 0

Η επόμενη αγωνιστική (26/10)
Napoli-Rangers
Ajax-Liverpool

Πλήρωσε το νωχελικό ξεκίνημα η Liverpool, αλλά αντέδρασε άμεσα με ασίστ Τσιμίκα

Ο Klopp προχώρησε σε 6 αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το ματς κόντρα στην Arsenal, ωστόσο τα πράγματα δεν ξεκίνησαν καλά για τους Reds. Οι Σκωτσέζοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και προηγήθηκαν στο 17ο λεπτό, με τον Arfield να σουτάρει από μακριά και να νικάει τον Alisson για το 1-0.

Η απάντηση της Liverpool ήταν άμεση και είχε… ελληνική υπογραφή. Στο 25ο λεπτό ο Τσιμίκας εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά, βρίσκοντας τον Firmino στην περιοχή και ο Βραζιλιάνος με ωραία κεφαλιά έκανε το 1-1. Δεν υπήρχαν άλλες ξεκάθαρες φάσεις στο πρώτο μέρος, με το 1-1 να κρίνεται δίκαιο βάσει εμφάνισης των δύο ομάδων.

Ποιος να ήξερε, όμως, τι ερχόταν στο δεύτερο ημίχρονο…

«Κόκκινος» θρίαμβος με ιστορικό Salah

Κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να ειπώθηκε στα αποδυτήρια πριν την έναρξη του δευτέρου 45λέπτου στο Ibrox, αλλά ό,τι κι αν είπε ο Klopp στους παίκτες του, έπιασε τόπο. Και με το παραπάνω.

Οι Reds ήταν απολαυστικοί στο δεύτερο μέρος και έκαναν γρήγορα την ανατροπή. Ο Gomez έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και πάλι ο Firmino βρέθηκε στην κατάλληλη θέση, νικώντας τον McGregor από κοντά με πλασέ για το 1-2 στο 55ο λεπτό.

Και από εκεί άρχισε η… κατηφόρα. Ο Firmino ήταν on fire και μοίρασε τρομερή ασίστ με τακουνάκι στον Nunez, ο οποίος με άψογο πλασέ έκανε το 1-3 στο 66ο λεπτό.

Στο 68ο λεπτό ο Ουρουγουανός έδωσε τη θέση του στον Salah και ο Αιγύπτιος ανέλαβε αμέσως δράση. Έχοντας δίπλα του έναν ιδανικό… σερβιτόρο, τον Diogo Jota, ο οποίος μοίρασε δύο ασίστ, ο Salah πολύ γρήγορα έκανε το 1-4 στο 76ο λεπτό και το 1-5 στο 80ό λεπτό.

Αλλά είχε και συνέχεια. Στο 81ο λεπτό ο Salah βρήκε ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα με τρομερή ενέργεια κάνοντας το 1-6 και έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία του Champions League, καθώς σε 6 λεπτά και 12 δευτερόλεπτα πέτυχε το πιο γρήγορο χατ-τρικ στην ιστορία της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Το… μαρτύριο της Rangers έλαβε τέλος στο 87ο λεπτό, με τον Elliott να σκοράρει το πρώτο του γκολ στο Champions League και να διαμορφώνει το εκκωφαντικό 1-7.

Οι συνθέσεις

Rangers: McGregor; Tavernier, Goldson (King 44′), Davies, Barisic; Lundstram, Jack (Davis 60′); Sakala (Wright 76′), Arfield, Kent (Matondo 76′); Colak (Morelos 76′)

Liverpool: Alisson; Gomez, Konate (Milner 78′), Van Dijk, Tsimikas (Robertson 67′); Fabinho, Henderson (Thiago 67′); Elliott, Firmino (Jota 72′), Carvalho; Nunez (Salah 68′)

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares