Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2022 11:54

Η τραγωδία συνεχίζεται | Liverpool 1-2 Leeds: Match Review

Η Liverpool υπέστη δεύτερη διαδοχική ήττα (και τέταρτη συνολικά) στην Premier League, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 από τη Leeds στο Anfield για την 14η αγωνιστική.

Επόμενο ματς για τους Reds, την Τρίτη 1/11 (22:00) με τη Napoli στο Anfield για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Δεν έχει τελειωμό το φετινό μαρτύριο στην Αγγλία…

Λίγες μέρες μετά τον θρίαμβο στο Άμστερνταμ επί του Ajax, η Liverpool υποδέχτηκε τη Leeds για την 14η αγωνιστική της Premier League, θέλοντας να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα μετά το ηχηρό χαστούκι από τη Nottingham Forest.

Ωστόσο, οι Reds, παρότι δημιούργησαν ξανά πολλές τελικές (22), έπεσαν θύμα έκπληξης καθώς ηττήθηκαν με 2-1 από τη Leeds στο Anfield με γκολ του Summerville στο 89ο λεπτό, μένοντας στην 9η θέση με 16 βαθμούς.

Και αυτό το ματς ξεκίνησε με τη Liverpool να δέχεται πρώτη γκολ (τι πιο σύνηθες). Και μάλιστα με γκολ που μόνο η Liverpool θα μπορούσε να δεχτεί. Ο Gomez πρόλαβε τη μπάλα πριν αυτή βγει πλάγιο άουτ και την γύρισε παράλληλα, ο Alisson γλίστρησε και ο Rodrigo πετάχτηκε στην πορεία της για να κάνει το 0-1 στο 6ο λεπτό.

Η παγωμάρα πάντως δεν κράτησε για πολύ καθώς μόλις 8 λεπτά αργότερα οι Reds κατάφεραν να απαντήσουν. Ο Robertson έκανε ωραία σέντρα από τα αριστερά, βρήκε τον Salah στην περιοχή, ο οποίος με κεφαλιά έκανε το 1-1.

Η Leeds βρέθηκε κοντά στο να ξαναπάρει το προβάδισμα στο 20ό λεπτό πρώτα με τον Aaronson που έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι με προβολή και στη συνέχεια με τον Harrison.

Στο δεύτερο μέρος από το 60ό λεπτό και μετά οι γηπεδούχοι ανέλαβαν ολοκληρωτικά τα ηνία του παιχνιδιού και έχασαν πολλές ευκαιρίες για να βρουν ένα δεύτερο γκολ.

Εκεί φώναξε παρών ο Meslier, με τον Γάλλο γκολκίπερ της Leeds να λέει όχι σε διαδοχικές προσπάθειες των παικτών της Λίβερπουλ με κορυφαίες εκείνες απέναντι στον Nunez (67′, 79′) και Salah (70′ και 86′).

Στο 89ό λεπτό ήρθε η χαριστική βολή. Σε μία από τις λιγοστές επικίνδυνες στιγμές της Leeds στο δεύτερο ημίχρονο, ο Bamford έστρωσε τη μπάλα στον Summerville και εκείνος με πλασέ νίκησε τον Alisson για το 1-2, υπογράφοντας την πρώτη νίκη της Leeds στο Anfield μετά από 21 χρόνια.

Οι συνθέσεις
Liverpool
: Alisson; Alexander-Arnold (Milner 79′), Gomez, Van Dijk, Robertson; Elliott (Jones 60′), Fabinho (Henderson 60′), Thiago, Firmino; Salah, Nunez

Leeds: Meslier; Kristensen, Koch, Cooper, Struijk; Roca, Adams; Summerville (Ayling 90′, Harrison (Gnonto 72′), Aaronson; Rodrigo (Bamford 52′)

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares