Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2022 22:03

Άρωμα Σαντορίνης στον αγώνα U19 της Super League Λεβαδιακός - Ατρόμητος

Τι σχέση μπορεί να έχει ένα παιχνίδι Λεβαδιακός - Ατρόμητος της U19 της super league με τις Κυκλάδες;

Όταν σε αυτό αγωνίζονται αντίπαλοι δύο παιδιά που έχουν γαλουχηθεί ποδοσφαιρικά στην ακαδημία της Playland και του Πανθηραϊκού, σίγουρα αποτελεί ένα γεγονός.

Και πόσο μάλλον όταν μιλάμε για πρώην συμπαίκτες με τη φανέλα του Πανθηραϊκού. Μέχρι το 2019, ο Άρης Ζεκιράι και ο Άγγελος Βαμβακούσης αγωνιζόταν ως συμπαίκτες. Σήμερα ως αντίπαλοι, αλλά αυτό δεν τους εμπόδισε να βρεθούν, να τα πούνε και να φωτογραφηθούν χαμογελαστοί.

Το γεγονός σχολιάστηκε από την επίσημη σελίδα της playland:

Το παιχνίδι για την 8η αγωνιστική της SuperLeague U19 έχει μόλις τελειώσει και δυο ποδοσφαιριστές που λίγη ώρα πριν αγωνίζονταν ως αντίπαλοι, αγκαλιάζονται και στέκονται μπροστά στον φωτογραφικό φακό.

Ο λόγος για τον Άρη Ζεκιράι και τον Άγγελο Βαμβακούση. Δύο παιδιά που ξεκίνησαν μαζί την ποδοσφαιρική τους πορεία στην Ακαδημία του Αθλητικού Κέντρου Playland, αγωνίστηκαν στον Πανθηραϊκό και σήμερα τέθηκαν για πρώτη φορά αντιμέτωποι, αγωνιζόμενοι στο πρωτάθλημα SuperLeague U19.

Η χαρά μας είναι απερίγραπτη όταν βλέπουμε παιδιά που οι γονείς τους τα εμπιστεύθηκαν σε εμάς από την ηλικία των 5 ετών, να προχωρούν και να προοδεύουν τόσο στην ζωή τους όσο και στην ποδοσφαιρική τους καριέρα. Τους ευχόμαστε να είναι πάντα υγιείς, να μη σταματήσουν ποτέ τη σκληρή δουλειά και να συνεχίσουν να μας κάνουν υπερήφανους!!

Για την ιστορία, ο Ατρόμητος του Άγγελου Βαμβακούση επικράτησε με 2-0, έχοντας βασικό και αναντικατάστατο το σαντορινιό ταλέντο. 

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares