Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2022 14:03

Μουντιάλ: Ήττα-σοκ στην πρεμιέρα για την Αργεντινή

Το πρώτο μπαμ στο Μουντιάλ 2022 έσκασε και μάλιστα με εκκωφαντικό τρόπο. Η Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι ξεκίνησε με το χειρότερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις της στο Μουντιάλ 2022, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 από τη Σαουδική Αραβία και πλέον έχει δύσκολο έργο ενόψει της συνέχειας του ομίλου.

Η Αργεντινή, που λογίζεται ως ένα από τα μεγάλα φαβορί του Παγκοσμίου Κυπέλλου και έτρεχε ένα εντυπωσιακό αήττητο σερί 36 αγώνων, ηττήθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της από την εκπληκτική Σαουδική Αραβία που έκανε το καλύτερο δεύτερο ημίχρονο της ποδοσφαιρικής της ιστορίας!

Ο Λιονέλ Μέσι και η παρέα του στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλοί, προηγήθηκαν νωρίς στο σκορ (στο 9' με πέναλτι), πέτυχαν άλλα τρία που ακυρώθηκαν μέσω VAR (α δύο για οριακό οφσάιντ), αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ξέχασαν να μπουν στο γήπεδο.

Κι όταν το έκαναν το σκορ είχε γίνει ήδη 1-2 καθώς στο 48΄και στο 53' οι Σαουδάραβες είχαν κάνει την ανατροπή, καταφέρνοντας να κρατήσουν αυτό το σκορ μέχρι και το 15ο (!!!) λεπτό των καθυστερήσεων όταν ακούστηκε το τελικό σφύριγμα.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares