Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2022 23:07

Μουντιάλ: Οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές είναι εδώ – Η Γαλλία «διέλυσε» την Αυστραλία στην πρεμιέρα

Η Γαλλία ήταν «καταιγιστική» στην πρεμιέρα του Μουντιάλ στο Κατάρ και δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα απέναντι στην Αυστραλία, την οποία «διέλυσε» με 4-1, ξεκινώντας με τον καλύτερο τρόπο την προσπάθεια διατήρησης των «σκήπτρων» της.

Λίγες ώρες μετά από την τεράστια ανατροπή της Σαουδικής Αραβίας και την ιστορική νίκη της απέναντι στην πανίσχυρη Αργεντινή, η Αυστραλία «γλυκάθηκε» και θέλησε να κάνει το ίδιο απέναντι στην Γαλλία, όμως το όνειρο αυτό αποδείχτηκε απατηλό.

Η Αυστραλία προηγήθηκε με το… καλησπέρα στο ματς με τη Γαλλία για τον τέταρτο όμιλο του Μουντιάλ 2022, αλλά οι «τρικολόρ» αντέδρασαν με εντυπωσιακό τρόπο.

Η Γαλλία ανέτρεψε το σκορ από το πρώτο ημίχρονο και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην επικράτησή της στο δεύτερο μέρος. Ο Γκούντουιν είχε δώσει το προβάδισμα στην Αυστραλία με γκολ στο 9′, αλλά ο Ραμπιό ισοφάρισε στο 27′ και ο Ζιρού πέντε λεπτά αργότερα, έφερε… τούμπα το ματς.

Ο Εμπαπέ έχασε στη συνέχεια μεγάλη ευκαιρία για τρίτο γκολ, την οποία δεν… πλήρωσε η Γαλλία, σε δοκάρι των «καγκουρό» πριν το φινάλε του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, οι «τρικολόρ» κατάφεραν όμως να «καθαρίσουν» το ματς, με τον Εμπαπέ να βρίσκει τελικά δίχτυα με κεφαλιά στο 68′ και τον Ζιρού να πετυχαίνει το δεύτερο δικό του στο ματς, για να ισοφαρίσει τον Ανρί με 51 γκολ στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της Εθνικής τους Ομάδας.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares