Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2022 21:32

Κριστιάνο Ρονάλντο: Πολύ σκληρός για να πεθάνει!

Η φετινή χρονιά για τον Κριστιάνο Ρονάλντο δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή.

Εκτός απ’ τον θάνατο του γιού του κατά τη διάρκεια της γέννας, ο οποίος όπως είναι φυσιολογικό τον καταρράκωσε, ο Κριστιάνο δεν κατάφερε ποτέ να μπει στα πλάνα του Ολλανδού προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαγκ. Μάλιστα η κόντρα τους έφτασε σε τέτοιο σημείο, ώστε η  ομάδα της Μάντσεστερ να ανακοινώνει λίγες μέρες πριν τη διεξαγωγή του παγκοσμίου κυπέλλου στο Κατάρ, ότι τον αφήνει ελεύθερο.

Πολλοί βιάστηκαν να πουν ότι ο Κριστιάνο είναι μεγάλος σε ηλικία, ότι δεν είναι σε φόρμα, και συνεπώς η καριέρα του σιγά σιγά τελειώνει. Ο Κριστιάνο όμως πρέπει να είχε πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού του το παγκόσμιο κύπελλο.

Ένα παγκόσμιο κύπελλο που θα μπορούσε να αποδειχτεί είτε σανίδα σωτηρίας, είτε ταφόπλακα για την πολύ σπουδαία καριέρα του. Στη σημερινή πρεμιέρα της Πορτογαλίας απέναντι στην Γκάνα ο Κριστιάνο χρειάστηκε περίπου 65 λεπτά για να καταθέσει για πολλοστή φορά τα διαπιστευτήριά του.

Κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι με το οποίο η Πορτογαλία άνοιξε το σκορ απέναντι στην Γκάνα και έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής στον πλανήτη που έχει σκοράρει σε πέντε συνεχόμενα παγκόσμια κύπελλα. Επίτευγμα μοναδικό και αναμφίβολα ιστορικό. Ξεκίνησε στη Γερμανία το 2006 και συνέχισε στη Νότια Αφρική το 2010, στη Βραζιλία το 2014, στη Ρωσία το 2018 και πριν λίγη ώρα στο Κατάρ το 2022.

   Ο Κριστιάνο λοιπόν έδωσε για άλλη μια φορά τη δική του απάντηση στον αγωνιστικό χώρο, επιβεβαιώνοντας ότι, αν μη τι άλλο, αποδεικνύεται ‘’Πολύ σκληρός για να πεθάνει’’, όπως ο πρωταγωνιστής της σειράς ταινιών με τον Μπρους Γουίλις, αστυνόμος Τζον Μακ Λέιν…

die hard

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ
Μανόλης Κατεινάς

Γεννήθηκα στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 1975. Μεγάλωσα στον Ταύρο και κατάγομαι από την Απείρανθο της Νάξου.

Σπούδασα στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Επιμορφώθηκα στην Αθλητική Δημοσιογραφία στο ΚΕΔΙΒΙΜ του ίδιου Πανεπιστημίου.

Έχω επίσης γράψει τέσσερα λογοτεχνικά βιβλία και έχω συμμετάσχει σε πολλές συλλογές Ελλήνων λογοτεχνών.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares