Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2022 22:57

Μουντιάλ: Η Βραζιλία χόρεψε «σάμπα» στην πρεμιέρα κόντρα στη Σερβία με πρωταγωνιστή τον Ριτσάρλισον

Έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ριτσάρλισον που σημείωσε δύο γκολ, η Βραζιλία χόρεψε… σάμπα και επιβλήθηκε με σκορ 2-0 της Σερβίας, ξεκινώντας ιδανικά το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η Βραζιλία δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση των Σέρβων, ωστόσο βρήκε τη λύση με τον Ρισάρλισον, ο οποίος πέτυχε το γκολ του τουρνουά έως τώρα στο 74′ και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο Μουντιάλ 2022.

Ο φορ της Τότεναμ πέτυχε ένα μαγικό γκολ στο 73′. Έπειτα από γύρισμα του Βινίσιους με υπέροχο κοντρόλ, γύρισε το σώμα του στον αέρα και με απίθανο ανάποδο τελείωμα πέτυχε το καλύτερο γκολ του Μουντιάλ μέχρι τώρα.

Αρχικά προηγήθηκε το 1-0 του φορ της Τότεναμ με το οποίο έλυσε τον γόρδιο δεσμό στο 62′. Ο Βινίσιους έκανε ένα σουτ από τη γωνία της περιοχής, ο Βάνια Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς τον σταμάτησε, όχι όμως και τον Ρισάρλισον που πήρε το ριμπάουντ και από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι Βραζιλιάνοι κυριάρχησαν πλήρως στον αγωνιστικό χώρο και στο δεύτερο μέρος κατάφεραν να λυγίσουν τους Σέρβους, οι οποίοι είχαν τον Άντριγια Ζίβκοβιτς του ΠΑΟΚ στη βασική σύνθεσή τους. Η ομάδα του Ντράγκαν Στοΐκοβιτς έχασε την ευκαιρία με τον Σεργκέι Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς στο 70′ και έκτοτε δεν πέτυχε κάτι παραπάνω στο ματς.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares