Παρασκευή, 02 Δεκεμβρίου 2022 19:17

Μουντιάλ: Νίκη χωρίς αντίκρισμα για την Ουρουγουάη – Επικράτησε της Γκάνας αλλά αποκλείστηκε

Η Ουρουγουάη επικράτησε 2-0 της Γκάνας με δύο γκολ του Ντε Αρασκαέτα, όμως έχασε το εισιτήριο για τους «16» από την Νότια Κορέα, που έκανε σούπερ έκπληξη και είχε… καλύτερη επίθεση.

Η νίκη της Ν. Κορέας επί της Πορτογαλίας (2-1) όμως, με γκολ στις καθυστερήσεις ήρθε σαν… μαχαιριά στην “σελέστε” και την άφησε εκτός συνέχειας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Το ματς είχε πολύ καλό ρυθμό, με τις ομάδες να παίζουν επιθετικά. Η Γκάνα έχασε μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ κόντρα στην Ουρουγουάη στο 21′, με τον Αγιού να αποτυγχάνει να νικήσει τον Ροσέτ σε εκτέλεση πέναλτι (δόθηκε μετά από online review του διαιτητή).

Η ομάδα της λατινικής Αμερικής πήρε τα ηνία του αγώνα, έχασε μεγάλες ευκαιρίες και στο 26′ ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο 26′ με τον Αρασκαέτα.

Το… δεκάρι της Ουρουγουάης “σημάδεψε” το πρώτο μέρος, αφού στο 32′ έκανε το 0-2 του ημιχρόνου, την στιγμή που ο Αγιού -όπως έδειξε και ο τηλεοπτικός φακός- έδειχνε “παγωμένος” από την εξέλιξη που πήρε ο αγώνας, μετά το πέναλτι που έχασε.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares