Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2022 23:03

Μουντιάλ: «Εξάστερη» η Πορτογαλία – Θριάμβευσε κόντρα στην Ελβετία και προκρίθηκε στα προημιτελικά

Με «σπασμένα φρένα» η Πορτογαλία διέλυσε την Ελβετία με 6-1 και με απόλυτο πρωταγωνιστή τον αντικαταστάτη του Ρονάλντο, Γκονσάλο Ράμος, ο οποίος πέτυχε το πρώτο χατ τρικ της διοργάνωσης, πέρασε εύκολα στους «8» του Μουντιάλ.

Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος έδειξε από χωρίς τις διαθέσεις της και μόλις στο 17′ προηγήθηκε με τον 21χρονο Ράμος να δείχνει πως μπορεί να καλύψει άξια τον αρχισκόρερ της εθνικής Πορτογαλίας Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η συνέχεια ήταν παρόμοια. Οι Πορτογάλοι πίεζαν συνεχώς, ο Ζοάο Φέλιξ και ο Μπρούνο Φερνάντες έλυναν και έδεναν στο κέντρο και έτσι από κόρνερ του Μπρούνο σκόραρε ο πολύπειρος αμυντικός Πέπε με κεφαλιά.

Το ημίχρονο κύλησε με το 2-0 και στην ανάπαυλα και συγκεκριμένα στο 51 ο Ράμος πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ και τρίτο για τους Πορτογάλους, βάζοντας τέλος στα όνειρα των Ελβετών, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Γκερέιρο πέτυχε το 4-0.

Το γκολ της τιμής πέτυχαν οι Ελβετοί στο 58′ με σκόρερ τον Ακανζί.

Ο Ράμος όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και στο 68 πέτυχε το τρίτο του γκολ, πετυχαίνοντας το πρώτο χατ τρικ της διοργάνωσης, αλλά και το πρώτο στην καριέρα του με την φανέλα της Πορτογαλίας.

Στο 73ο λεπτό ο Σάντος έκανε τριπλή αλλαγή και οι οπαδοί της Πορτογαλίας σηκώθηκαν στο πόδι καθώς πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ο Ρονάλντο

Επίλογος στο ματς το γκολ του Λεάο για το 6-1, με την Πορτογαλία να προκρίνεται εμφατικά στους «8» του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares