Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2022 19:47

Μουντιάλ: Η μυθική Κροατία απέκλεισε τη Βραζιλία και πέρασε στα ημιτελικά!

Η Κροατία έκανε τη μεγάλη έκπληξη απέναντι σε ένα από τα μεγάλα φαβορί στο Μουντιάλ, αποκλείοντας τη Βραζιλία στα πέναλτι (4-2, 1-1 κ.δ.) και πήρε μεγαλειώδη πρόκριση για τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο Ντόμινικ Λιβάκοβιτς έκανε ρεκόρ επεμβάσεων για τερματοφύλακα από την πατρίδα του, η Κροατία δεν είχε πρόβλημα να παίξει ακόμα μια παράταση, την όγδοη στα τελευταία εννέα νοκ άουτ της σε μεγάλη διοργάνωση και τελικά, όταν έστειλε τον αγώνα στα πέναλτι, δικαιώθηκε! Η Βραζιλία λύγισε και οι Κροάτες με 4-2 προκρίθηκαν στα ημιτελικά του Μουντιάλ 2022.

Ο Μπρούνο Πέτκοβιτς στο 117' ισοφάρισε το γκολ του Νεϊμάρ στο 105' του εξτρά χρόνου, με τη Σελεσάο να έχει τις ευκαιρίες με το μέρος της, αλλά όχι και τον εκπληκτικό Λιβάκοβιτς. Ο Κροάτης τερματοφύλακας έπιασε σχεδόν τα πάντα, έκανε άλλη μια επέμβαση στα πέναλτι (στον Ροντρίγκο) και μαζί με το δοκάρι του Μαρκίνιος, έστειλε τη χώρα του στους 4.

Πλέον, η Κροατία περιμένει στα ημιτελικά το νικητή του βραδινού προημιτελικού μεταξύ Ολλανδίας και Αργεντινής, τον οποίο θα αντιμετωπίσει την Τρίτη στις 21:00 ώρα Ελλάδας.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares